Risengrød med kanelsukker og smørklat

45 min Hovedret

Risengrød med kanelsukker og smørklat - helt klassisk - som de fleste bedst kan lide den. Risengrød hører julen til,... men risengrød kan også spises resten af året. Risengrød er billig og nem aftensmad - og kan mætte de fleste i en snæver vending.

Risengrød med kanelsukker og smørklat
Mere inspiration

Hvis du har rester af risengrød, så prøv at lave disse lækre klatkager.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7770 kJ / 1857 kcal

Energifordeling:
Fiber: 0,9 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 37 %
Tips

I stedet for sødmælk kan du anvende fx letmælk. Du kan servere kold hvidtøl, ribs- eller solbærsaft til risengrøden.

Brug en rest

Rester af risengrød kan bruges til klatkager - eller du kan bruge det i dej til brød og boller.

Relateret video
Sådan laver du risengrød

Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du laver en lækker og cremet risengrød – uden at det brænder på.

Ingredienser