Risengrød med kanelsukker og smørklat

45 min Hovedret

Risengrød - helt klassisk - som mange bedst kan lide den. Risengrød hører julen til... men risengrød kan også spises resten af året.

Risengrød med kanelsukker og smørklat
Serveringsforslag

Hvis du har rester af risengrød, så prøv at lave disse lækre klatkager.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7770 kJ / 1857 kcal

Energifordeling:
Fiber: 0,9 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 37 %
Tips

I stedet for sødmælk kan du anvende fx letmælk. Du kan servere kold hvidtøl, ribs- eller solbærsaft til risengrøden.

Relateret video
Sådan laver du risengrød

Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du laver en lækker og cremet risengrød – uden at det brænder på.

Ingredienser