Risengrød med kanelsukker og smørklat

Risengrød med kanelsukker og smørklat

45 min Hovedret
Fryseegnet

Lækker og nem risengrød med kanelsukker og smørklat - helt klassisk - som de fleste bedst kan lide den. Risengrød hører julen til,... men risengrød kan også spises resten af året. Risengrød er billig og nem aftensmad - og kan mætte de fleste i en snæver vending. Her får du en opskrift på risengrød, så du kan være sikker på at være klar når der bud efter den.

Mere inspiration

Risengrød og risalamande - julens klassiskere.

Velbekomme!
Tips

Har du kogt for meget risengrød, kan du fryse den ned - så har du til en hurtig gang risalamande eller klatkager en anden dag. I stedet for sødmælk kan du anvende fx letmælk. Du kan servere kold hvidtøl, ribs- eller solbærsaft til risengrøden.

Brug en rest

Rester af risengrød kan bruges til klatkager - eller du kan bruge det i dej til brød og boller.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7808 kJ / 1866 kcal

Næringsindhold pr. 100g

493 kJ / 118 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 10,9 % 3,2 g
Kulhydrat: 52,2 % 15,1 g
Fedt: 36,9 % 4,9 g
Relateret video
Sådan laver du risengrød

Ingredienser