Har risengrød til overs? - prøv disse skønne grødboller.
Æblemosen kan fryses.
I stedet for de 2 slags knækkede kerner, kan du vælge at bruge én af dem. Eller du kan bruge 100 g 3-kornsblanding. Hvis du synes grøden er for tyk, kan du vende lidt ekstra mælk eller vand i.
En rest af både risengrød og æblemos kan du bruge i dejen til hjemmebagte boller. Æblemosen smager også dejligt på skyr, tykmælk eller ymer.
9370 kJ / 2240 kcal
380 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 13,8 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 62,2 % | 13,9 g |
Fedt: | 24 % | 2,5 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.