Grov risengrød med æblemos

Grov risengrød med æblemos

45 min Hovedret
Fryseegnet

Grov risengrød med æblemos er en herlig variation af risengrød. Belle de boskoop æblerne giver herlig syrlighed til den rustikke risengrød, som er et oplagt valg til ugens "grøddag" eller bare lige, når du har lyst til risengrød.

Mere inspiration

Den helt klassiske risengrød

Velbekomme!
Frysetip

Æblemosen kan fryses.

Brug en rest

En rest af både risengrød og æblemos kan anvendes i hjemmebagte boller .Spis en rest æblemos til en portion tykmælk eller ymer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8361 kJ / 1998 kcal

Næringsindhold pr. 100g

347 kJ / 83 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 12,6 % 2,6 g
Kulhydrat: 69,8 % 14,2 g
Fedt: 17,6 % 1,7 g
Relateret video
Sådan laver du risengrød

Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du laver en lækker og cremet risengrød – uden at det brænder på.

Ingredienser