Chiagrød med vaniljeskyr

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Vaniljeskyr chiafrø, sprøde mandler og masser af frugt. En anderledes og dekorativ måde at servere skyr på, der gør sig godt til både den almindelige morgenmad og den smarte brunch - eller som en lækker hverdagsdessert!

Ingredienser

Antal portioner

Grød

  • 5 friske figner i skiver (ca. 250 g)
  • 1 sharonfrugt i tern (ca. 200 g)
  • 1 æble i tynde både (ca. 125 g)
  • 100 g granatæblekerner
  • 4 spsk grofthakkede mandler (ca. 40 g)

Pynt

  • citronmelisse

Sådan gør du

Sådan gør du

Grød

Rør mælk, skyr, chiafrø og limesaft godt sammen, og stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer - og gerne natten over.

Fordel fignerne langs kanten af 4 glas. Hæld den faste, omrørte chiagrød i midten så den presser fignerne op mod kanten og fordel frugt og mandler på toppen. Pynt med citronmelisse og server straks.

Tip

Kan også serveres som mellemmåltid til 6 personer

Chiagrød med vaniljeskyr

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,1 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde: