Chiagrød med vaniljeskyr
4 timer 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Vaniljeskyr med chiafrø, sprøde mandler og masser af frugt. En anderledes og dekorativ måde at servere skyr på, der gør sig godt til både den almindelige morgenmad og den smarte brunch - eller som en lækker hverdagsdessert!

Britta Surland
Arlas madekspert, kok og mor til 2
Ingredienser
Grød
½ liter
Mælk
|
|
---|---|
4 dl
Skyr med vanilje
|
|
6 spsk
Chiafrø
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
5
Friske figner i skiver (ca. 250 g)
|
|
---|---|
1
Kaki eller sharonfrugt i tern (ca. 200 g)
|
|
1
Æble i tynde både (ca. 125 g)
|
|
100 g
Granatæblekerner
|
|
4 spsk
Grofthakkede mandler (ca. 40 g)
|
Pynt
Citronmelisse
|
---|
Sådan gør du
Grød
Kan også serveres som mellemmåltid til 6 personer
Relateret video
Chiagrød med vaniljeskyr
Vaniljeskyr chiafrø, sprøde mandler og masser af frugt. En anderledes og dekorativ måde at servere skyr på, der gør sig godt til både den almindelige morgenmad og den smarte brunch - eller som en lækker hverdagsdessert!
