Grovboller med skyr og chiafrø - lækre og nemme! Rør dejen til grovboller med skyr og chiafrø sammen om aftenen - så er der friskbagte grovboller på morgenbordet næste dag. Du kan bage grovboller af hele dejen på en gang, men du kan også gemme halvdelen af dejen til næste dag - så er der friskbagte grovboller igen næste morgen. Prøv disse grovboller med skyr og chiafrø næste gang, du skal bage noget nemt og lækkert til morgenbordet.
Her har du opskriften på flere grove boller - også lækre og nemme.
Du kan også forme bollerne med en ske, komme havregryn og chiafrø i en skål og vende de bløde dejstykker heri.
Du kan erstatte havregryn med græskarkerner, solsikkekerner eller andre kerner.
9755 kJ / 2331 kcal
822 kJ / 196 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,9 g |
Protein: | 15,9 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 69,8 % | 33,7 g |
Fedt: | 14,3 % | 3,2 g |