Du kan udskifte gulerødder med æbler eller pærer, det giver sødere boller. Desuden kan du udskifte halvdelen af hvedemelet med fuldkornshvedemel, hvis du ønsker en grovere bolle. Gulerodsbollerne er gode til madpakken.
Du kan bage en ekstra stor portion, og fryse bollerne til senere brug.
12341 kJ / 2950 kcal
810 kJ / 194 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 12,3 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 79 % | 37,6 g |
Fedt: | 8,7 % | 1,9 g |
2 dl
Vand (lillefingervarmt)
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
3
Skrællede og groftrevne gulerødder (ca. 225 g)
|
|
2 dl
Mælk
|
|
1½
Æg
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
60 g
Havregryn (ca. 2 dl)
|
|
700 g
Hvedemel
|
½
Sammenpisket æg
|
---|