Gulerodsboller

60+ min

Lækre luftige og nemme gulerodsboller - altid et hit! Hjemmebagte boller med gulerod er perfekte til madpakken eller på morgenbordet, for de smager rigtig godt med både pålæg, ost og marmelade. Hjemmelavede gulerodsboller er også skønne til at dække den lille sult mellem måltiderne. Har du brug for et madbrød, kan du bage gulerodsbollerne tæt sammen og byde et helt brød til fx en varm suppe.

Gulerodsboller
Mere inspiration

Server fx gulerodsbollerne til en dejlig suppe.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12300 kJ / 2940 kcal

Næringsindhold pr. 100g

807 kJ / 193 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 13,8 % 6,6 g
Kulhydrat: 78 % 37 g
Fedt: 8,2 % 1,8 g
Tips

Du kan udskifte gulerødder med æbler eller pærer, det giver sødere boller. Desuden kan du udskifte halvdelen af hvedemelet med fuldkornshvedemel, hvis du ønsker en grovere bolle. Gulerodsbollerne er gode til madpakken.

Ingredienser