Gulerodsboller

Gulerodsboller

60+ min
Fryseegnet
Lækre luftige og saftige gulerodsboller - altid et hit! Hjemmebagte boller med gulerødder er perfekte til madpakken eller på morgenbordet, for de smager rigtig godt med både pålæg, ost og marmelade. Hjemmelavede gulerodsboller er også skønne til at dække den lille sult mellem måltiderne. Har du brug for et madbrød, kan du bage gulerodsbollerne tæt sammen og byde et helt brød til fx en varm suppe.
Mere inspiration

Server fx gulerodsbollerne til en dejlig suppe.

Kartoffelsuppe
35 min
Kartoffelsuppe
(65)
Velbekomme!
Tips

Du kan udskifte gulerødder med æbler eller pærer, det giver sødere boller. Desuden kan du udskifte halvdelen af hvedemelet med fuldkornshvedemel, hvis du ønsker en grovere bolle. Gulerodsbollerne er gode til madpakken.

Frysetip

Du kan bage en ekstra stor portion, og fryse bollerne til senere brug.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12300 kJ / 2940 kcal

Næringsindhold pr. 100g

807 kJ / 193 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 13,8 % 6,6 g
Kulhydrat: 78 % 37 g
Fedt: 8,2 % 1,8 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise