Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

60+ min Mellemmåltid
Fryseegnet
Gulerodsbrud er perfekte til morgenbordet eller den store brunch. Gulerodsbrud er meget nemme at bage, og du kan hurtigt få friskbagte boller. Gulerodsbrud smager herligt og er dejligt svampede. Bag ekstra gulerodsbrud til fryseren - disse gulerodsbrud er nemlig også lækre til både madpakke og sandwich - de er lidt flade og er gode at have med på farten.
Mere inspiration

Endnu et lækkert bagværk med gulerødder.

Gulerodsboller
60+ min
Gulerodsboller
(45)
Velbekomme!
Frysetip

Bag en stor portion og kom dem i fryseren, så har du hele tiden mulighed for at tage boller ud og varme dem, når der er brug for det.

Forbered i god tid

Jutsér gærmængden ned til 10 g og lad dejen koldhæve natten over i køleskabet. Så er der nybagte gulerodsbrud på morgenbordet.

Variation

Du kan bruge mange andre grøntsager end gulerødder, prøv fx at lave regnbuebrud med en blanding af græskar, rødbede og squash. Rodfrugter er også geniale i disse boller. Du kan udskifte mælken med et syrnet produkt blandet med vand. Hvis du fx bruger skyr eller græsk inspireret yoghurt, så tilsæt kun 2 dl af produktet og en ekstra dl vand.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14084 kJ / 3366 kcal

Næringsindhold pr. 100g

988 kJ / 236 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 11,4 % 6,6 g
Kulhydrat: 59,5 % 34,6 g
Fedt: 29,1 % 7,8 g

Ingredienser