Gulerodskage med flødeostcreme

Gulerodskage med flødeostcreme

60+ min
Fryseegnet
Bedste opskrift på gulerodskage med ostecreme. Gulerodskage med blød og frisk ostecreme er en skøn klassiker, der vækker begejstring hos de fleste. Gulerodskagen er virkelig nem at bage og toppet med den skønneste creme af flødeost og citron er den ikke til at stå for. Prøv denne klassiske gulerodskage med ostecreme næste gang, der skal noget lækkert i ovnen og på kaffebordet!
Mere inspiration

Prøv en anden lækker variation - her med sguash og citronglasur.

Squashkage
60+ min
Squashkage
(93)
Velbekomme!
Frysetip

Kagen kan fryses uden flødeost-glasur.

Tips

Dejen kan bruges til gulerodsmuffins. Kom ca. ½ dl dej i hver muffinform og bag kagerne midt i ovnen, ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn. En portion dej giver ca. 18 gulerodsmuffins. Du kan erstatte gulerødder med 300 g groftrevet squash – pres squashen fri for væde.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

30786 kJ / 7358 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1326 kJ / 317 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 5,5 % 4,3 g
Kulhydrat: 41,9 % 32,6 g
Fedt: 52,6 % 18,9 g

Ingredienser