Cookies

Cookies

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(442 vurderinger)

45 min

Klassiske amerikanske cookies - sprøde udenpå og bløde inden i... Prøv denne opskrift på den perfekte cookie, næste gang lækkersulten banker på døren!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Ca. 20 stk.

Antal portioner

Cookies

  • 150 g blødt smør
  • 125 g sukker
  • 125 g brun farin
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 æg
  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk groft salt
  • ½ tsk bagepulver
  • 250 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao) eller chokoladeknapper

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Cookies

  1. Pisk smør, sukker, brun farin, vanilje og æg godt sammen.
  2. Bland hvedemel, natron, salt og bagepulver og vend det i smørblandingen sammen med chokolade.
  3. Del dejen i 20 stykker og form den til kugler a ca. 50 g. Sæt dem på 2 plader med bagepapir - tryk dem let flade. Kagerne flyder en del ud, så sørg for at der er god plads imellem dem.
  4. Bag kagerne til de er gyldne, men bløde i midten. Lad dem afkøle på en rist - brug en paletkniv til at flytte dem over på risten.

Bagetid

10-12 min. ved 175° - varmluft.

Frysetips

Du kan fryse dejen, efter du har formet den til kugler. Lad dejkuglerne tø ca. ½ time, inden du bager dine cookies.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9560 kJ / 2285 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 38 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag