Triple chocolate cookies
45 min

Triple chocolate cookies

Prøv disse lækre amerikanske triple chocolate chip cookies med tre slags chokolade i - de er nemme at bage, men svære at stoppe med at spise!
Fryseegnet
Bedømmelse (20 vurderinger)

Min bedømmelse:

Triple chocolate cookies

Prøv disse lækre amerikanske triple chocolate chip cookies med tre slags chokolade i - de er nemme at bage, men svære at stoppe med at spise!

Ca. 18 stk.

Antal portioner
  • 100 g brun farin (ca. 1½ dl)
  • 100 g blødt smør
  • ¼ tsk groft salt
  • 1 æg
  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) - smeltet
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 g grofthakket mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 50 g grofthakket hvid chokolade

Fremgangsmåde:

Rør farin, smør og salt godt sammen. Rør æg og herefter smeltet chokolade i. Bland hvedemel, vanilje og bagepulver og vend det i smørblandingen. Tilsæt chokolade. Del dejen i 18 stykker og form dem til kugler. Sæt kuglerne på 2 plader med bagepapir - tryk dem let. Kagerne flyder en del ud, så sørg for at der er god plads imellem dem. Bag kagerne til de er sprøde i kanten, men bløde i midten. Træk bagepapiret med kagerne af bagepladen og lad dem af køle et par minutter på bagepapiret. Lad herefter kagerne afkøle på en rist - brug en paletkniv til at flytte dem over på risten.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 160° - varmluft.

Frysetips

Du kan fryse dejen, efter du har formet den til kugler. Lad dejkuglerne tø ca. ½ time, inden du bager de 18 cookies.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 11850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 47 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Protein: 4 %
  • Fiber: 6,9 g
Print