Triple chocolate cookies

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

45 min

Prøv disse lækre amerikanske triple chocolate chip cookies med tre slags chokolade i - de er nemme at bage, men svære at stoppe med at spise!

Ingredienser

Ca. 18 stk.

Antal portioner
  • 100 g brun farin (ca. 1½ dl)
  • 100 g blødt smør
  • ¼ tsk groft salt
  • 1 æg
  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) - smeltet
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 g grofthakket mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 50 g grofthakket hvid chokolade

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør farin, smør og salt godt sammen. Rør æg og herefter smeltet chokolade i. Bland hvedemel, vanilje og bagepulver og vend det i smørblandingen. Tilsæt chokolade. Del dejen i 18 stykker og form dem til kugler. Sæt kuglerne på 2 plader med bagepapir - tryk dem let. Kagerne flyder en del ud, så sørg for at der er god plads imellem dem. Bag kagerne til de er sprøde i kanten, men bløde i midten. Træk bagepapiret med kagerne af bagepladen og lad dem af køle et par minutter på bagepapiret. Lad herefter kagerne afkøle på en rist - brug en paletkniv til at flytte dem over på risten.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 160° - varmluft.

Frysetips

Du kan fryse dejen, efter du har formet den til kugler. Lad dejkuglerne tø ca. ½ time, inden du bager de 18 cookies.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 47 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: