Triple chocolate cookies

Triple chocolate cookies

45 min
Fryseegnet
Prøv denne skønne opskrift på lækre amerikanske triple chocolate cookies med tre slags chokolade i. Mørk chokolade i hakket og smeltet udgave - og hvid chokolade. Triple chocolate cookies er nemme at bage, men svære at stoppe med at spise! Bag gerne en stor portion - og prøv at lune dine triple chocolate cookies let inden du serverer dem - uhm!
https://www.arla.dk/opskrifter/triple-chocolate-cookies/

Sådan gør du

Bagetid:

10-12 min. ved 175° - varmluft.

Triple chocolate cookies
  • Pisk smør, farin, vaniljesukker og æg godt sammen.
  • Tilsæt smeltet chokolade.
  • Bland hvedemel, natron, bagepulver og salt og vend det i smørblandingen.
  • Tilsæt hakket chokolade og rør dejen godt sammen.
  • Del dejen i 20 stykker a ca. 45 g og form dem til kugler.
  • Sæt kuglerne på plader med bagepapir - tryk dem let flade. Kagerne flyder ud, så sørg for at der er plads imellem dem.
  • Bag kagerne til de er sprøde i kanten, men bløde i midten.
  • Lad kagerne afkøle ca. 5 min. på bagepladen og flyt dem så over på en rist.

Du kan fryse dejen, efter du har formet den til kugler. Lad dejkuglerne tø ca. ½ time, inden du bager de 18 cookies.

Energiindhold for hele retten:

18468 kJ / 4414 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1908 kJ / 456 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 4 % 4,5 g
Kulhydrat: 53 % 59,5 g
Fedt: 43 % 22,2 g
Mere inspiration

Her endnu en opskrift på en uimodståelig cookie.

Cookies
45 min
Cookies
(3283)

Ingredienser

Triple chocolate cookies
150 g Blødt smør
250 g Brun farin (ca. 3 dl)
2 tsk Vaniljesukker
1 Æg
100 g Mørk chokolade - smeltet
250 g Hvedemel (ca. 4¼ dl)
1 tsk Natron
½ tsk Bagepulver
½ tsk Groft salt
100 g Grofthakket hvid chokolade
50 g Grofthakket mørk chokolade