Læg de rå dejruller tildækket i køleskabet og bag småkagerne efterhånden som de skal spises. Dejen kan opbevares 2-3 uger i køleskabet.
Den ubagte dej kan fryses.
18713 kJ / 4473 kcal
2008 kJ / 480 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 3,7 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 36,7 % | 43,3 g |
Fedt: | 59,6 % | 32,3 g |
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
---|---|
150 g
Flormelis
|
|
300 g
Koldt smør
|
|
2 spsk
Sammenpisket æg (ca. spsk)
|
50 g
Finthakket mørk chokolade
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakket sød syltet ingefær
|
2 tsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
½ tsk
Stødt kanel
|
50 g
Finthakkede paranødder (tag 2 spsk fra til pynt)
|
|
---|---|
3 spsk
Grofthakkede tørrede tranebær
|
|
¼ tsk
Stødt kardemomme
|