Kyskager - Opskrifter - Arla

Kyskager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

Kyskager er lækre i sig selv, men du kan også bruge kyskager til at pynte større kager eller som topping på fx en isdessert.

Ingredienser

Ca. 40 kyskager

Antal portioner

  • 3 æggehvider
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 75 g flormelis (ca. 1½ dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne skummende og tilsæt sukker lidt efter lidt. Pisk til blandingen er sej. Sigt flormelis i og vend det forsigtigt i blandingen. Sæt små toppe (ca. 3 cm i diameter) på 3 plader med bagepapir - brug en sprøjtepose med en stjernetylle. Bag kyskagerne og lad dem stå i ovnen på eftervarme, indtil ovnen er kold. Lad kyskagerne køle af på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Bagetid

Ca. 1 time ved 100° - varmluft.

Tips

Tilsæt en lille smule rød eller blå pastafarve til æggehvidemassen, hvis du ønsker lyserøde eller lyseblå kyskager. Pensl eller drys kyskagerne med spiseligt glimmer, guld- eller sølvstøv for at gøre dem ekstra festlige.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 94 %
  • Fedt: 0 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: