Kyskager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

60+ min

Kyskager er lækre i sig selv, men du kan også bruge kyskager til at pynte større kager eller som topping på fx en isdessert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 40 kyskager

Antal portioner

  • 3 æggehvider
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 75 g flormelis (ca. 1½ dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne skummende og tilsæt sukker lidt efter lidt. Pisk til blandingen er sej. Sigt flormelis i og vend det forsigtigt i blandingen. Sæt små toppe (ca. 3 cm i diameter) på 3 plader med bagepapir - brug en sprøjtepose med en stjernetylle. Bag kyskagerne og lad dem stå i ovnen på eftervarme, indtil ovnen er kold. Lad kyskagerne køle af på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Bagetid

Ca. 1 time ved 100° - varmluft.

Tips

Tilsæt en lille smule rød eller blå pastafarve til æggehvidemassen, hvis du ønsker lyserøde eller lyseblå kyskager. Pensl eller drys kyskagerne med spiseligt glimmer, guld- eller sølvstøv for at gøre dem ekstra festlige.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 94 %
  • Fedt: 0 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag