Smager herligt til pebernødder og anden juleknas.
Du kan øge krydderimængderne en lille smule, fx ved dobbelt portion kan de halve teskeer være 1 tsk med top. Pebernødderne kan opbevares i kagedåse i 1 til 2 uger.
Både den rå dej og de færdigbagte pebernødder kan fryses. Tø dejen op i køleskab. Del evt. dejen i mindre portioner, når den fryses, så tør den hurtigere.
10406 kJ / 2487 kcal
1698 kJ / 406 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 4,8 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 58,6 % | 58,6 g |
Fedt: | 36,6 % | 16,8 g |
Sukker (ca. 2 dl)
|
175 g |
---|---|
Æg
|
1 |
2 spsk | |
Hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
250 g |
Hjortetaksalt
|
¼ tsk |
Stødt kanel
|
½ tsk |
Stødt hvid peber
|
½ tsk |
Stødt ingefær
|
½ tsk |
Stødt nellike
|
½ tsk |
Smør
|
100 g |