Pebernødder

Pebernødder

60+ min
Fryseegnet

Hjemmelavede pebernødder er en klassiker i julekagedåsen. Disse pebernødder er både sprøde, dejligt krydrede og nemme at lave. Tag børnene med i køkkenet, så de også kan trille pebernødder og fylde kagedåsen med lækre hjemmebagte pebernødder. Glædelig jul fra Karolines Køkken!

Mere inspiration

Smager herligt til pebernødder og anden juleknas.

Velbekomme!
Tips

Du kan øge krydderimængderne en lille smule, fx ved dobbelt portion kan de halve teskeer være 1 tsk med top. Pebernødderne kan opbevares i kagedåse i 1 til 2 uger.

Frysetips

Både den rå dej og de færdigbagte pebernødder kan fryses. Tø dejen op i køleskab. Del evt. dejen i mindre portioner, når den fryses, så tør den hurtigere.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10441 kJ / 2496 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1703 kJ / 407 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 5,3 % 5,3 g
Kulhydrat: 58,6 % 58,7 g
Fedt: 36,1 % 16,6 g

Ingredienser