Pebernødder

Pebernødder

60+ min
Fryseegnet
Hjemmelavede pebernødder er en klassiker i julekagedåsen. Her har du en enkel opskrift på søde og sprøde pebernødder. Disse nemme pebernødder er både sprøde, dejligt krydrede og lette at lave - også for små hænder. Tag børnene med i køkkenet, så de også kan trille pebernødder og fylde kagedåsen med lækre hjemmebagte pebernødder. Glædelig jul fra Karolines Køkken!
Mere inspiration

Smager herligt til pebernødder og anden juleknas.

Hvid gløgg
50 min
Hvid gløgg
(10)
Velbekomme!
Tips

Du kan øge krydderimængderne en lille smule, fx ved dobbelt portion kan de halve teskeer være 1 tsk med top. Pebernødderne kan opbevares i kagedåse i 1 til 2 uger.

Frysetips

Både den rå dej og de færdigbagte pebernødder kan fryses. Tø dejen op i køleskab. Del evt. dejen i mindre portioner, når den fryses, så tør den hurtigere.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2496 kJ / 2496 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1703 kJ / 407 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 5,3 % 5,3 g
Kulhydrat: 58,6 % 58,7 g
Fedt: 36,1 % 16,6 g

Ingredienser