Hjemmelavede pebernødder er en klassiker i julekagedåsen. Her har du en enkel opskrift på søde og sprøde pebernødder. Disse nemme pebernødder er både sprøde, dejligt krydrede og lette at lave - også for små hænder. Tag børnene med i køkkenet, så de også kan trille pebernødder og fylde kagedåsen med lækre hjemmebagte pebernødder. Glædelig jul fra Karolines Køkken!
Du kan øge krydderimængderne en lille smule, fx ved dobbelt portion kan de halve teskeer være 1 tsk med top. Pebernødderne kan opbevares i kagedåse i 1 til 2 uger.
Både den rå dej og de færdigbagte pebernødder kan fryses. Tø dejen op i køleskab. Del evt. dejen i mindre portioner, når den fryses, så tør den hurtigere.
10441 kJ / 2496 kcal
1703 kJ / 407 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,3 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 58,6 % | 58,7 g |
Fedt: | 36,1 % | 16,6 g |