Frikadeller
45 min

Frikadeller

Lækre frikadeller, brug dem til kartoffelsalaten, til andre salater eller til madpakken
Fryseegnet
Bedømmelse (26 vurderinger)

Min bedømmelse:

Frikadeller

Lækre frikadeller, brug dem til kartoffelsalaten, til andre salater eller til madpakken

ca. 14 frikadeller

Antal portioner
  • 25 g smør til stegning

Fremgangsmåde:

Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Kom løg, peber og æg i. Rør fløden i lidt efter lidt sammen med melet. Stil frikadellefarsen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Lad smørret blive gyldent i en stegepande. Form farsen til ca. 14 frikadeller. Steg frikadellerne på begge sider ved svag varme i ca. 15 min. - skru op mens de bliver vendt.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,5 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 55 %
Print