Frikadeller er altid et hit! Denne nemme opskrift på hjemmelavede frikadeller er helt klassisk og giver ca. 14 lækre og saftige frikadeller. Disse frikadeller med havregryn er er de gode gammeldags frikadeller, som du kan variere efter lyst, smag og sæson. Frikadellefars kan også formes og steges som en stor pandefrikadelle, koges til kødboller eller steges i ovn eller på pande. Lav en stor portion frikadellefars, nu du er i gang - det er dejligt at en frikadelle i fryseren.
Frikadeller kan tilberedes af andet end kød - prøv denne "grønne" variant.
Frikadellerne kan også steges i ovnen: Form frikadeller af farsen og læg dem på en plade med bagepapir. Steg frikadellerne midt i ovnen i ca. 15-18 min. ved 250° - traditionel ovn. Vend dem efter halvdelen af tiden.
5804 kJ / 1387 kcal
611 kJ / 146 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 44,1 % | 15,8 g |
Kulhydrat: | 10,3 % | 3,7 g |
Fedt: | 45,6 % | 7,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.