Frikadeller af kylling - så lækre - prøv disse kyllingefrikadeller!
Frikadellerne kan også steges i ovnen: Form frikadeller af farsen og læg dem på en plade med bagepapir. Steg frikadellerne midt i ovnen i ca. 15-18 min. ved 250° - traditionel ovn. Vend dem efter halvdelen af tiden.
6637 kJ / 1586 kcal
576 kJ / 138 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 39,2 % | 13,3 g |
Kulhydrat: | 12,1 % | 4,1 g |
Fedt: | 48,7 % | 7,6 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Hakket grise- og kalvekød (ca. 6% fedt)
|
600 g |
---|---|
Fint salt
|
1½ tsk |
Finthakket eller revet zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Æg
|
2 |
Friskkværnet peber
|
|
Mælk
|
2 dl |
Finvalsede havregryn (ca. 1 dl)
|
40 g |
Smør til stegning
|
50 g |
---|