Frikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(41 vurderinger)

45 min

Lækre frikadeller, brug dem til kartoffelsalaten, til andre salater eller til madpakken

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

ca. 14 frikadeller

Antal portioner

  • 600 g magert hakket svinekød (ca. 6% fedt)
  • 1 tsk fint salt
  • 1 fintrevet zittauerløg (ca. 75 g)
  • friskkværnet peber
  • 2 æg
  • 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 1 dl hvedemel
  • 25 g smør til stegning

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Kom løg, peber og æg i. Rør fløden i lidt efter lidt sammen med melet. Stil frikadellefarsen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Lad smørret blive gyldent i en stegepande. Form farsen til ca. 14 frikadeller. Steg frikadellerne på begge sider ved svag varme i ca. 15 min. - skru op mens de bliver vendt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,5 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 55 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag