Frikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(32 vurderinger)

45 min

Lækre frikadeller, brug dem til kartoffelsalaten, til andre salater eller til madpakken

Ingredienser

ca. 14 frikadeller

Antal portioner

  • 25 g smør til stegning

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Kom løg, peber og æg i. Rør fløden i lidt efter lidt sammen med melet. Stil frikadellefarsen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Lad smørret blive gyldent i en stegepande. Form farsen til ca. 14 frikadeller. Steg frikadellerne på begge sider ved svag varme i ca. 15 min. - skru op mens de bliver vendt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,5 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: