Frikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(43 vurderinger)

45 min

En klassisk opskrift som giver lækre og saftige frikadeller. Grundopskriften på frikadeller kan varieres alt efter sæson.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

ca. 14 frikadeller

Antal portioner

  • 25 g smør til stegning

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min.
  2. Tilsæt løg, æg og peber. Tilsæt fløden lidt efter lidt og rør til sidst mel i. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
  1. Lad smørret blive gyldent i en stegepande. Form farsen til ca. 14 frikadeller. Steg frikadellerne på begge sider ved svag varme i ca. 15 min. - skru op mens de bliver vendt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,5 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 55 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag