Det smager også dejligt med et drys frisk basilikum på retten.
Kødbollerne bliver kogt i tomatsaucen. På den måde spare du en gryde med vand eller bouillon til at koge kødbollerne i. Og smagen fra kødbollerne bliver samtidig overført til tomatsaucen, så den bliver ekstra smagfuld.
11891 kJ / 2842 kcal
450 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 23,2 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 47,8 % | 12,7 g |
Fedt: | 29 % | 3,5 g |
Her har du en super nem og hurtig pastaret.....
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
20 g
Smør
|
|
---|---|
4
Zittauerløg i grove stykker (ca. 200 g)
|
|
2 dåser
Hakkede tomater (ca. 800 g)
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
400 g
Hakket grisekød (ca. 12% fedt)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Finthakkede zittauerløg (ca. 100 g)
|
|
1½ dl
Mælk
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
350 g
Tørret hvid spaghetti
|
|
2 dl
Hakket frisk kruspersille
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|