Mange tilsætter også revet ost, fx parmigiano reggiano til sovsen, det bliver den ikke ringere af.
Du kan bruge den fløde du helst vil. Den bliver rigtig lækker med piskefløde, men er også god med madlavningsfløde.
6288 kJ / 1503 kcal
395 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 45,5 % | 10,6 g |
Kulhydrat: | 22,8 % | 5,3 g |
Fedt: | 31,7 % | 3,4 g |
Her er en anden meget populær opskrift på kylling i pikant sauce.
Marry me chicken er stegt kylling i en intens og cremet flødesovs, der er fuld af smag.
4
Kyllingebrystfileter
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
¾ dl
Hvedemel
|
|
1 spsk
Olie
|
|
15 g
Smør
|
|
2
Finthakkede løg
|
|
2
Knuste fed hvidløg
|
|
75 g
Grofthakkede soltørrede tomater i olie
|
|
1½ spsk
Tomatpuré
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
2 dl
Hønsebouillon
|
|
2 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Babyspinatblade
|
|
½ bundt
Grofthakket frisk basilikum
|