Mange tilsætter også revet ost, fx parmigiano reggiano til sovsen, det bliver den ikke ringere af.
Du kan bruge den fløde du helst vil. Den bliver rigtig lækker med piskefløde, og også god med madlavningsfløde.
10194 kJ / 2436 kcal
641 kJ / 153 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 28,5 % | 10,8 g |
Kulhydrat: | 36,8 % | 13,9 g |
Fedt: | 34,7 % | 6 g |
Her er en anden meget populær opskrift på kylling i pikant sauce.
4
Kyllingebrystfileter
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
¾ dl
Hvedemel
|
|
1 spsk
Olie
|
|
15 g
Smør
|
|
2
Finthakkede løg
|
|
2
Knuste fed hvidløg
|
|
75 g
Grofthakkede soltørrede tomater i olie
|
|
1½ spsk
Tomatpuré
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
2 dl
Hønsebouillon
|
|
2 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Babyspinatblade
|
|
½ bundt
Grofthakket frisk basilikum
|