Kylling i karry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(213 vurderinger)

45 min

Kylling i karry er en dejlig mild og børnevenlig ret med æbler. Server evt. med frisk mango, rosiner og kokos.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 tsk ostindisk karry
  • 4 små kyllingefileter (ca. 400 g)
  • 4 finthakkede zittauerløg (ca. 300 g)
  • 1 tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl vand
  • 3 uskrællede æbler i tern, fx elstar (ca. 400 g)
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Hvid mælkesauce 4%

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled eller 500 g frisk pasta
  • 50 g mangochutney

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af.
  2. Svits kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side og tag dem op. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt sukker, salt, peber og vand.
  3. Læg kødet tilbage i panden. Kog det ved svag varme og under låg i ca. 12 min.
  4. Tilsæt æbletern og sauce. Kog retten ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min. Smag til.
  1. Smag til og server kylling i karry med ris og mangosalat.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag