Kylling i karry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(163 vurderinger)

45 min

Kylling i karry er en dejlig mild og børnevenlig ret med æbler. Server evt. med frisk mango, rosiner og kokos.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 tsk ostindisk karry
  • 4 små kyllingefileter
  • 4 finthakkede zittauerløg
  • 1 tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl vand
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Mælkesauce
  • 3 uskrællede æbler i tern, fx elstar

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled eller 500 g frisk pasta
  • mangochutney

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side og tag dem op. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt sukker, salt, peber og vand. Læg kødet tilbage i panden. Kog det ved svag varme og under låg i ca. 12 min. Tilsæt æbletern og sauce. Kog retten ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min. Smag til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 19 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: