Kylling i karry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(183 vurderinger)

45 min

Kylling i karry er en dejlig mild og børnevenlig ret med æbler. Server evt. med frisk mango, rosiner og kokos.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 tsk ostindisk karry
  • 4 små kyllingefileter (ca. 400 g)
  • 4 finthakkede zittauerløg (ca. 300 g)
  • 1 tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl vand
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Mælkesauce
  • 3 uskrællede æbler i tern, fx elstar (ca. 400 g)

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled eller 500 g frisk pasta
  • mangochutney

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side og tag dem op. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt sukker, salt, peber og vand. Læg kødet tilbage i panden. Kog det ved svag varme og under låg i ca. 12 min. Tilsæt æbletern og sauce. Kog retten ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min. Smag til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: