Kylling i karry

Kylling i karry

45 min Hovedret
Kylling i karry smager helt fantastisk og er et sikkert hit hos hele familien. Her får du opskriften på en nem kylling i karry, der er hurtig at lave - og er perfekt som hverdagsmad. Retten er farvestrålende og fyldt med skønne grøntsager efter eget ønske. Servér evt. retten som klassisk ristaffel med ris, frisk mango, rosiner og kokos - eller med den topping, du bedst kan lide.
Mere inspiration

Har du brug for inspiration til en anden nem hverdagsret, så prøv vores lakselasagne.

Lakselasagne
1 timer
Lakselasagne
(215)
Velbekomme!
Tilberedningstip

Du kan bruge madlavningsfløde i stedet for mælk, hvis du ønsker en mere cremet kylling i karry.

Brug en rest

Kylling i karry kan være en fin tøm-køleskabet ret, da du kan bruge mange forskellige slags grøntsager, fx broccoli, asparges, peberfrugt, porrer eller forårsløg.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8856 kJ / 2117 kcal

Næringsindhold pr. 100g

340 kJ / 81 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 21,3 % 4,3 g
Kulhydrat: 63,7 % 12,7 g
Fedt: 15 % 1,4 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise