Kylling i karry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(198 vurderinger)

45 min

Kylling i karry er en dejlig mild og børnevenlig ret med æbler. Server evt. med frisk mango, rosiner og kokos.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 tsk ostindisk karry
  • 4 små kyllingefileter (ca. 400 g)
  • 4 finthakkede zittauerløg (ca. 300 g)
  • 1 tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl vand
  • 3 uskrællede æbler i tern, fx elstar (ca. 400 g)
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Mælkesauce

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled eller 500 g frisk pasta
  • 50 g mangochutney

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side og tag dem op. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt sukker, salt, peber og vand. Læg kødet tilbage i panden. Kog det ved svag varme og under låg i ca. 12 min. Tilsæt æbletern og sauce. Kog retten ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min. Smag til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: