Kylling i karry

Kylling i karry

45 min Hovedret

Denne kylling i karry er en mild og børnevenlig variation med æbler. Selv om karry er et populært krydderi i Danmark, så stammer karry oprindeligt fra Indien. Karry er et blandingskrydderi, der typisk består af 12-15 forskellige krydderrier. Det tænker man slet ikke på, når børnenes favoritret kylling i karry sættes på bordet - her serveret med ris, frisk mango, rosiner og kokos.

Mere inspiration

Har du lyst til kylling i karry i en mere spicy udgave?

Velbekomme!
Tips

Du kan skrue op for både mængden og styrken af den karry du vælger, så retten passer lige til dine smagsløg. Tilbehøret i små skåle kan varieres i det uendelige, igen efter smag - og også efter, hvad du har af frisk frugt og grønt - og af nødder og tørret frugt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10871 kJ / 2598 kcal

Næringsindhold pr. 100g

527 kJ / 126 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 20,8 % 6,5 g
Kulhydrat: 60,5 % 18,7 g
Fedt: 18,7 % 2,7 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser