Du kan bruge madlavningsfløde i stedet for mælk, hvis du ønsker en mere cremet kylling i karry.
Kylling i karry kan være en fin tøm-køleskabet ret, da du kan bruge mange forskellige slags grøntsager, fx broccoli, asparges, peberfrugt, porrer eller forårsløg.
8778 kJ / 2098 kcal
345 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 22,3 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 64,4 % | 13 g |
Fedt: | 13,3 % | 1,2 g |
25 g
Smør
|
|
---|---|
2 tsk
Karry
|
|
3
Finthakkede løg
|
|
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
400 g
Grøntsager i mindre stykker, fx blomkål, gulerødder og forårsløg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
2½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
2 dl
Mælk
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Æbler i tern fx elstar
|
Kogte løse ris, parboiled
|
---|