Du kan finde en mere klassisk kylling i karry her.
8755 kJ / 2092 kcal
519 kJ / 124 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 31,1 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 43,4 % | 13,3 g |
Fedt: | 25,5 % | 3,6 g |
Kyllingeinderfileter
|
400 g |
---|---|
Rapsolie
|
2 tsk |
Karry, fx madraskarry
|
1 spsk |
Hvedemel
|
1 spsk |
Grøntsagsbouillon
|
1 dl |
Edamamebønner
|
200 g |
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
|
1 |
Forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Fintrevet frisk ingefær
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
2½ dl |
Mangofrugt i tern (ca. 150 g)
|
½ |
---|---|
Grove kokosflager
|
25 g |
Sukkerærtespirer, rødbedespirer eller radisespirer
|
25 g |
Sorte ris - koges
|
240 g |
---|