Grøntsagerne i din kylling i karry, kan du jo skifte som du lyster, prøv fx med æblebåde, rødløg og sukkerærter. Giv retten mere styrke med frisk eller tørret chili.
8391 kJ / 2005 kcal
414 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 31 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 43,4 % | 10,6 g |
Fedt: | 25,6 % | 2,9 g |
400 g
Kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
1 spsk
Karry, fx madraskarry
|
|
1 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
200 g
Edamamebønner
|
|
1
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
½
Mangofrugt i tern (ca. 150 g)
|
---|
3 dl
Sorte ris - koges
|
---|