Kylling i karry med mango og edamamebønner

Kylling i karry med mango og edamamebønner

30 min
Kylling i karry er en smuk og indbydende ret. Fyldt med grøntsager og med dejlig krydret smag. Kylling i karry er godt for både øjet og maven og for både børn og voksne.

Sådan gør du

Kylling i karry
  • Del hver kyllingeinderfilet på langs.
  • Lad olien blive varm i en sauterpande, tilsæt karry og lad den bruse af. Brun kyllingekødet i ca. 2 min. - rør af og til. Drys mel på kødet og rør godt rundt.
  • Tilsæt bouillon, bønner, peberfrugt, det hvide af forårsløgene (gem det grønne til pynt), ingefær og salt.
  • Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Tag gryden af varmen, tilsæt fraiche og smag til.
Topping
  • Kom kylling i karry i en skål og server med grøn forårsløgtop, mangofrugt, kokosflager, spirer og nykogte ris.
Energiindhold for hele retten:

8770 kJ / 2096 kcal

Næringsindhold pr. 100g

520 kJ / 124 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 31 % 9,5 g
Kulhydrat: 43,4 % 13,3 g
Fedt: 25,6 % 3,6 g
Mere inspiration

Du kan finde en mere klassisk kylling i karry her.

Kylling i karry
45 min
Kylling i karry
(85)
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.

Ingredienser

Kylling i karry
400 g Kyllingeinderfileter
2 tsk Rapsolie
1 spsk Karry, fx madraskarry
1 spsk Hvedemel
1 dl Grøntsagsbouillon
200 g Edamamebønner
1 Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
1 bundt Forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
1 spsk Fintrevet frisk ingefær
1 tsk Groft salt
2½ dl Fraiche
Topping
½ Mangofrugt i tern (ca. 150 g)
25 g Grove kokosflager
25 g Sukkerærtespirer, rødbedespirer eller radisespirer
Tilbehør
240 g Sorte ris - koges