Kylling i karry med mango og edamamebønner

Kylling i karry med mango og edamamebønner

30 min
Kylling i karry er en smuk og indbydende ret. Fyldt med grøntsager og med dejlig krydret smag. Kylling i karry er godt for både øjet og maven og for både børn og voksne.

Sådan gør du

Kylling i karry
  • Del hver kyllingeinderfilet på langs.
  • Lad olien blive varm i en sauterpande, tilsæt karry og lad den bruse af. Brun kyllingekødet i ca. 2 min. - rør af og til. Drys mel på kødet og rør godt rundt.
  • Tilsæt bouillon, bønner, peberfrugt, det hvide af forårsløgene (gem det grønne til pynt), ingefær og salt.
  • Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Tag gryden af varmen, tilsæt fraiche og smag til.
Topping
  • Kom kylling i karry i en skål og server med grøn forårsløgtop, mangofrugt, kokosflager, spirer og nykogte ris.
Mere inspiration

Du kan finde en mere klassisk kylling i karry her.

Kylling i karry
45 min
Kylling i karry
(15)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8755 kJ / 2092 kcal

Næringsindhold pr. 100g

519 kJ / 124 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 31,1 % 9,5 g
Kulhydrat: 43,4 % 13,3 g
Fedt: 25,5 % 3,6 g

Ingredienser

Kylling i karry
Kyllingeinderfileter
400 g
Rapsolie
2 tsk
Karry, fx madraskarry
1 spsk
Hvedemel
1 spsk
Grøntsagsbouillon
1 dl
Edamamebønner
200 g
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
1
Forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
1 bundt
Fintrevet frisk ingefær
1 spsk
Groft salt
1 tsk
2½ dl
Topping
Mangofrugt i tern (ca. 150 g)
½
Grove kokosflager
25 g
Sukkerærtespirer, rødbedespirer eller radisespirer
25 g
Tilbehør
Sorte ris - koges
240 g