Kylling i karry med mango og edamamebønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Kylling i karry er en smuk og indbydende ret. Fyldt med grøntsager og dejlig krydret smag. Kylling i karry er godt for både øjet og maven og for både børn og voksne.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g kyllingeinderfileter
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk karry, fx madraskarry
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 200 g edamamebønner (sojabønner)
  • 1 rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
  • 7 forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 tsk groft salt
  • 2½ dl Cheasy® til madlavning 4% Til Madlavning 4%
  • ½ mangofrugt i tern (ca. 150 g)
  • 25 g grove kokosflager
  • 25 g sukkerærtespirer, rødbedespirer eller radisespirer

Tilbehør

  • 240 g sorte ris - koges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Del hver kyllingeinderfilet på langs. Lad olien blive varm i en sauterpande, tilsæt karry og lad den bruse af. Brun kyllingekødet i ca. 2 min. - rør af og til. Tilsæt bouillon, bønner, peberfrugt, det hvide af forårsløgene (gem det grønne til pynt), ingefær og salt. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Tilsæt Cheasy 4%, varm godt igennem og smag til.

Kom kylling i karry i en skål og server med grøn forårsløgtop, mangofrugt, kokosflager, spirer og nykogte ris.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag