Til denne portion høns i asparges er der brugt ca. 625 g kød fra kylling eller høne. Hvis det skal gå stærkt kan du købe kyllingefilet og koge i vand tilsat kyllingefond. Du kan fryse resten af suppen. Du kan supplere tarteletfyldet med flere grøntsager efter smag - selleri og bladselleri giver både smag og struktur til saucen. Måske vil du gå all in og bage dine egne tarteletskaller?
13098 kJ / 3130 kcal
415 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 17,7 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 28,4 % | 6,9 g |
Fedt: | 53,9 % | 6 g |
En variation af tarteletfyld med mindre kylingekød, men med ligeså meget smag.
Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.
1
Høne eller kylling (ca. 1100 g)
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
2
Løg i grove stykker
|
|
2
Gulerødder i grove stykker
|
|
2
Porrer i grove stykker
|
|
3
Laurbærblade
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 dåser
Hvide aspargessnitter (ca. 510 g)
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
60 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
24
Tarteletter
|
---|
Brøndkarse
|
---|