Tarteletter med høns i asparges er en klassiker på både påske- og julebordet, og også til livets store fester er tarteletter med høns i asparges på ønskelisten. Der er varianter af fyldet til tarteletterne, men det er oftest høns i asparges, der serveres. Tarteletter betyder "små tærter" - og de små sprøde skåle er dekorative og lækre som både forret, hovedret og på frokostbordet.
Prøv en variation af tarteletter med mindre kylingekød men med ligeså meget smag.
Til denne portion er der brugt ca. 625 g kød fra kylling eller høne. Hvis det skal gå stærkt kan du købe kyllingefilet og koge i vand tilsat kyllingefond. Du kan fryse resten af suppen. Du kan supplere med flere grøntsager efter smag - selleri og bladselleri giver både smag og struktur til saucen.
12569 kJ / 3004 kcal
393 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 19,2 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 31,4 % | 7,3 g |
Fedt: | 49,4 % | 5,2 g |
Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.