En variation af tarteletfyld med mindre kylingekød men med ligeså meget smag.
Til denne portion høns i asparges er der brugt ca. 625 g kød fra kylling eller høne. Hvis det skal gå stærkt kan du købe kyllingefilet og koge i vand tilsat kyllingefond. Du kan fryse resten af suppen. Du kan supplere tarteletfyldet med flere grøntsager efter smag - selleri og bladselleri giver både smag og struktur til saucen.
13157 kJ / 3145 kcal
418 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 17,7 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 28,2 % | 6,9 g |
Fedt: | 54,1 % | 6,1 g |
Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.
Høne eller kylling (ca. 1100 g)
|
1 |
---|---|
Vand
|
1 liter |
Zittauerløg i grove stykker
|
2 |
Gulerødder i grove stykker
|
2 |
Porrer i grove stykker
|
2 |
Laurbærblade
|
3 |
Groft salt
|
1 tsk |
Hvide aspargessnitter (ca. 510 g)
|
2 dåser |
---|---|
Smør
|
50 g |
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
60 g |
1 dl | |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Tarteletter
|
24 |
---|
Brøndkarse
|
---|