Du kan bruge de grøntsager du har, som fyld i tarteletskallerne - evt. både tilberedte og rå. Lav en flødestuvning og svits fx rå gulerødder, rodfrugter, bladselleri - alt i små tern. Tilsæt desuden evt. rester af tilberedte grøntsager i tern - smag til friske eller tørrede krydderurter.
10111 kJ / 2417 kcal
853 kJ / 204 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 4,5 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 33,5 % | 16,8 g |
Fedt: | 62 % | 14,3 g |
Har du mod på hjemmelavede tarteletskaller, har du opskriften her.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Smør
|
25 g |
---|---|
Hvedemel
|
3 spsk |
Grøntsagsbouillon
|
2½ dl |
Piskefløde
|
2 dl |
Friskpresset citronsaft
|
2 tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Smør
|
10 g |
---|---|
Skrællede jordskokker i små tern (ca. 1 x 1 x 1 cm)
|
300 g |
Stort grofthakket rødløg (ca. 100 g)
|
1 |
Babyspinatblade (svarende til en lille pose)
|
75- 100 g |
Groft hakket bredbladet persille
|
2 dl |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Tarteletter
|
10 |
---|
Blade af bredbladet persille -hakket
|
|
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|