Har du mod på hjemmelavede tarteletskaller, har du opskriften her.
Du kan bruge de grøntsager du har som fyld i tarteletskallerne - evt. både tilberedte og rå. Lav en flødestuvning og svits fx rå gulerødder, rodfrugter, bladselleri - alt i små tern. Tilsæt desuden evt. rester af tilberedte grøntsager i tern - smag til friske eller tørrede krydderurter.
8917 kJ / 2131 kcal
727 kJ / 174 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 5,2 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 26,1 % | 11,2 g |
Fedt: | 68,7 % | 13,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.