Du kan bruge de grøntsager du har, som fyld i tarteletskallerne - evt. både tilberedte og rå. Lav en flødestuvning og svits fx rå gulerødder, rodfrugter, bladselleri - alt i små tern. Tilsæt desuden evt. rester af tilberedte grøntsager i tern - smag til friske eller tørrede krydderurter.
8010 kJ / 1914 kcal
675 kJ / 161 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 5,4 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 27,9 % | 11,1 g |
Fedt: | 66,7 % | 12,2 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
25 g
Smør
|
|
---|---|
3 spsk
Hvedemel
|
|
2½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
2 dl
Piskefløde
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Skrællede jordskokker i små tern (ca. 1 x 1 cm)
|
|
1
Stort grofthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
100 g
Babyspinatblade
|
|
2 dl
Groft hakket bredbladet persille
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
10
Tarteletter
|
---|
Blade af bredbladet persille -hakket
|
|
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|