Ca. 55 min. ved 175° - traditionel ovn.
Kagen kan fryses uden chokolade.
I stedet for banan kan du bruge 1 æble i små tern (ca. 1½ dl), ½ tsk kardemomme og ½ tsk revet citronskal. Du kan tilsætte 1-2 bananer ekstra, hvis kagen gerne må smage meget af banan. Brug mørk pålægchokolade i stedet for smeltet chokolade. Læg skiverne på den varme kage – så smelter de
13337 kJ / 3188 kcal
1388 kJ / 332 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 5,8 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 49,7 % | 40,6 g |
Fedt: | 44,5 % | 16,7 g |
Endnu en lækker opskrift med banan - og knap så sød
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.