I stedet for banan kan du bruge 1 æble i små tern (ca. 1½ dl), ½ tsk kardemomme og ½ tsk revet citronskal. Du kan tilsætte 1-2 bananer ekstra, hvis kagen gerne må smage meget af banan. Brug mørk pålægchokolade i stedet for smeltet chokolade. Læg skiverne på den varme kage – så smelter de
Kagen kan fryses uden chokolade.
13323 kJ / 3184 kcal
1386 kJ / 331 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 5,8 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 49,6 % | 40,4 g |
Fedt: | 44,6 % | 16,7 g |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
3
Æg
|
|
---|---|
170 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
100 g
Smør - smeltet og afkølet
|
|
2
Mosede bananer (ca. 1½ dl)
|
100 g
Smeltet mørk chokolade
|
|
---|---|
evt. 50 g
Valnødder
|