Banankage

Banankage

60+ min
Fryseegnet

Den gode gamle banankage, som altid er et hit. Banankagen er super nem at lave. Og så smager den, som banankagen altid har smagt.

Mere inspiration

Endnu en lækker opskrift med banan - og knap så sød

Velbekomme!
Frysetip

Kagen kan fryses uden chokolade.

Tips

I stedet for banan kan du bruge 1 æble i små tern (ca. 1½ dl), ½ tsk kardemomme og ½ tsk revet citronskal. Du kan tilsætte 1-2 bananer ekstra, hvis kagen gerne må smage meget af banan. Brug mørk pålægchokolade i stedet for smeltet chokolade. Læg skiverne på den varme kage – så smelter de

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13208 kJ / 3157 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1377 kJ / 329 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 6,2 % 5,1 g
Kulhydrat: 48,7 % 39,5 g
Fedt: 45,1 % 16,8 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser