Banankage

60+ min

Den gode gamle banankage, som altid er et hit. Banankagen er super nem at lave. Og så smager den, som banankagen altid har smagt.

Banankage
Mere inspiration

Endnu en lækker opskrift med banan - og knap så sød

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13537 kJ / 3235 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1278 kJ / 305 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 6,2 % 4,7 g
Kulhydrat: 49,8 % 37,4 g
Fedt: 44 % 15,2 g
Frysetip

Kagen kan fryses uden chokolade.

Tips

I stedet for banan kan du bruge 1 æble i små tern (ca. 1½ dl), ½ tsk kardemomme og ½ tsk revet citronskal. Du kan tilsætte 1-2 bananer ekstra, hvis kagen gerne må smage meget af banan. Brug mørk pålægchokolade i stedet for smeltet chokolade. Læg skiverne på den varme kage – så smelter de

Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser