Banankage

60+ min

Den gode gamle banankage, som altid er et hit. Banankagen er super nem at lave. Og så smager den, som banankagen altid har smagt.

Banankage
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11560 kJ / 2763 kcal

Energifordeling:
Fiber: 8,3 g
Protein: 5,9 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 41,1 %
Frysetip

Kagen kan fryses uden chokolade.

Tips

I stedet for banan kan du bruge 1 æble i små tern (ca. 1½ dl), ½ tsk kardemomme og ½ tsk revet citronskal. Du kan tilsætte 1-2 bananer ekstra, hvis kagen gerne må smage meget af banan. Brug mørk pålægchokolade i stedet for smeltet chokolade. Læg skiverne på den varme kage – så smelter de

Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser