Gulerodsmuffins med ingefær og dadler
45 min
•
Gulerodsmuffins er altid et hit - her er de smagt til med dadler og ingefær - som godt kan gøre dem lidt hotte.
Ingredienser
3
Æg
|
|
---|---|
2
Bananer (ca. 175 g)
|
|
15
Dadler uden sten
|
3
Groftrevne gulerødder (ca. 175 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
175 g
Fuldkornshvedemel (ca. 3 dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Skyrtopping
2 dl
Skyr naturel
|
|
---|---|
200 g
Flødeost
|
|
2 spsk
Flydende honning
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
Pynt
Spiselige blomster
|
---|
Sådan gør du
Skyr topping
Hvis du vil tage muffins med i madpakken kan du lægge dem i en papirmuffinsform, når de er bagt. Du kan også pynte med fintrevet gulerod på toppen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9736 kJ / 2327 kcal
Næringsindhold pr. 100g
735 kJ / 176 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 13,7 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 53,9 % | 23,3 g |
Fedt: | 32,4 % | 6,4 g |
Relateret video
Sådan skræller du ingefær med en ske.