Græskarsuppe

Græskarsuppe

45 min Hovedret
Fryseegnet
Hjemmelavet græskarsuppe med ingefær, citrongræs og citron er nem at gå til. Græskarsuppen her kogt på halloween græskar,men du kan også bruge hokkaido eller butternut squash. Græskarsuppen er cremet og lækker, og så ser den jo rigtig flot ud serveret med en hvid cremefraiche og en grøn krydderurt. Du kan vælge din yndlingskrydderurt - her har vi pyntet græskarsuppen med koriander.
Mere inspiration

Har du lyst til lidt knas i græskarsuppen, kan du nemt lave brødet til croutoner.

Croutoner
15 min
Croutoner
(1)
Velbekomme!
Tilberedningstip

Giv græskarsuppen et skud chili, hvis du vil have den til at varme lidt ekstra. Du kan bruge hokkaido eller butternutsquash til suppen. De skal ikke skrælles, men blot vaskes godt inden du fjerner kernerne.

Klimatip

Hvis I laver halloween græskarhoveder, er det oplagt at bruge indmaden til en gang varmende græskarsuppe.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1870 kJ / 1870 kcal

Næringsindhold pr. 100g

251 kJ / 60 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 10,9 % 1,6 g
Kulhydrat: 46,3 % 6,9 g
Fedt: 42,8 % 2,9 g
Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser