Hjemmelavet græskarsuppe med ingefær, citrongræs og citron er nem at gå til. Græskarsuppen her kogt på hokkaido-græskar, og den luner, smager og mætter godt. Græskarsuppen er cremet og lækker, og så ser den jo rigtig flot ud serveret med en hvid fraiche og en grøn krydderurt. Du kan vælge din yndlingskrydderurt - her har vi pyntet græskarsuppen med koriander.
Har du lyst til lidt knas i græskarsuppen, kan du nemt lave brødet til croutoner.
Giv græskarsuppen et skud chili, hvis du vil have den til at varme lidt ekstra.
5016 kJ / 1199 kcal
210 kJ / 50 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 14,3 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 59,6 % | 7,4 g |
Fedt: | 26,1 % | 1,5 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.