Hvis du ønsker en fedtreduceret udgave, kan du erstatte piskefløden med fx madlavningsfløde, fraice 9% eller mælk.
Du kan udskifte gulerod/porre med andre rodfrugter og andre grøntsager. Brug hvad du har på lager og smag til med fx citronsaft og chili, så suppen får den smag du kan lide.
5718 kJ / 1367 kcal
238 kJ / 57 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 9,8 % | 1,4 g |
Kulhydrat: | 23,2 % | 3,3 g |
Fedt: | 67 % | 4,3 g |
Prøv også denne hjemmelavede græskarsuppe, hvis du vil prøve en lidt anden smag.
20 g
Smør
|
|
---|---|
600 g
Uskrællet hokkaido græskar i grove stykker
|
|
200 g
Groft hakkede gulerødder og/eller porrer
|
|
2
Groft hakkede løg
|
|
3
Groft hakkede fed hvidløg
|
|
2 tsk
Hakket rød chilipeber efter temperament
|
|
2 spsk
Tomatpuré
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Groftkværnet peber
|
1
Rødt æble i små tern
|
|
---|---|
1 dl
Ristede græskarkerner
|
|
4 spsk
Piskefløde
|
|
Frisk timian - kan undlades
|