Græskarsuppe

45 min Forret Hovedret

Hjemmelavet græskarsuppe med ingefær, citrongræs og citron er nem at gå til. Græskarsuppen her er med hokkaido-græskar, og den luner, smager og mætter godt. Græskarsuppen er cremet og lækker, og så ser den jo rigtig flot ud serveret med en hvid fraiche og en grøn krydderurt. Du kan vælge din yndlingskrydderurt - her har vi pyntet græskarsuppen med koriander.

Græskarsuppe
Mere inspiration

Har du lyst til lidt knas i græskarsuppen, kan du nemt lave brødet til croutoner.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5016 kJ / 1199 kcal

Næringsindhold pr. 100g

210 kJ / 50 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 14,3 % 1,8 g
Kulhydrat: 59,6 % 7,4 g
Fedt: 26,1 % 1,5 g
Variation

Giv græskarsuppen et skud chili, hvis du vil have den til at varme lidt ekstra.

Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser