Græskarsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(46 vurderinger)

45 min

Græskarsuppe med ingefær, citrongræs og citron. Denne græskarsuppe med hokkaido-græskar luner og mætter godt på andre kolde dage. Server græskarsuppen med koriander på toppen - eller din favorit krydderurt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Græskarsuppe

  • 1 hokkaido græskar (ca. 1 kg)
  • 1 stilk citrongræs
  • 25 g skrællet frisk ingefær
  • 15 g smør
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 1 laurbærblad
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Topping

Tilbehør

  • 250 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Græskarsuppe

Halver græskarret og skrab kernerne ud. Skær græskarret i både og skær skrællen af. Skær frugtkødet i tern. Fjern de yderste blade på citrongræsset og snit det meget fint. Skær ingefæren i tynde strimler. Sauter græskar, citrongræs og ingefær i en gryde med fedtstof i ca. 5 min. - det skal ikke brune. Tilsæt bouillon og laurbærblad og lad suppen simre til alt er mørt - ca. 20 min. Blend suppen jævn og smag til med citronsaft, salt og peber.

Anret græskarsuppen med en skefuld fraiche og friske korianderblade. Server med brød.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,8 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag