Arla Cultura®

Arla Cultura®

A38 flytter ind hos Arla Cultura®

A38 flytter ind under Cultura-brandet, fordi ligesom Culturas øvrige sortiment, er A38 fermenteret med flere mælkesyrebakterier end de to strenge, der er i gængse yoghurtkulturer. 

Det gør det forhåbentligt lidt mere simpelt at navigere efter produkter, der har den karakteristiske syrlige, friske smag og let perlende konsistens, som både vores Cultura- og A38-produkter får på grund af mælkesyrebakterierne. 

Arla Cultura® holder maven i balance*

Arla Cultura® yoghurt er fermenteret med 5 bakteriekulturer** og er en kilde til calcium, protein, fibre og vitamin D.

*Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.

** Arla Cultura® yoghurt er fermenteret med LA-5 LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS, BB-12 BIFIDOBACTERIUM, F19® LACTOBACILLUS CASEI, STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS & LACTOBACILLUS DELEBRUCKII SUBSP. BULGARICUS. 

Arla Cultura® holder maven i balance*
Nyhed!

Arla Cultura® Kefir med vaniljesmag

Arla Culturas nye kefir med vaniljesmag er perlende frisk, har en let syrlig smag og en blød konsistens. Kefir med vaniljesmag er et oplagt alternativ til koldskål! Prøv den med kammerjunker, drik den som den er eller nyd den som morgenmad med havregryn, mysli eller friske bær.

Kefir med vaniljesmag
Arla Cultura® Kefir med vaniljesmag

God start på dagen

Der er mange måder at starte dagen på, og Arla Cultura® tilbyder en række forskellige friske, laktosefri produkter til morgenbordet.

Opskrifter & inspiration

Mandler eller mysli? Frugt eller sirup? Der er mange muligheder for at få haven i maven til at blomstre. Det hele handler om balance – både i ens kost og livsstil. Når du vil forkæle smagsløgene, handler det derfor om at tænke variation ind, og det er ikke altid, at det er lige nemt.

Derfor kan du gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til både morgenbordet, mellemmåltiderne og måltiderne på farten.

Opskrifter & inspiration

Artikler & viden

Hvorfor er der bakteriekulturer i Arla Cultura®? Hvad betyder fermentering? Og hvad er kefir egentlig? 

Det hele kan være lidt forvirrende, og vi forstår godt, hvis det kan være lidt svært at forstå. Derfor har vi samlet al den viden, du kunne have brug for om Arla Cultura®, der holder maven i balance*.

*Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.