Arla Cultura®

Arla Cultura®

Arla Cultura® holder maven i balance

Arla Cultura® yoghurt er fermenteret med 3 ekstra bakteriekulturer og er en kilde til calcium, protein, fibre og vitamin D. Som noget nyt er alle varianter nu også laktosefri!

*Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.

Arla Cultura® holder maven i balance

God start på dagen

Der er mange måder at starte dagen på, og Arla Cultura® tilbyder en række forskellige friske, laktosefri produkter til morgenbordet.

Opskrifter & inspiration

Mandler eller mysli? Frugt eller sirup? Der er mange muligheder for at få haven i maven til at blomstre. Det hele handler om balance – både i ens kost og livsstil. Når du vil forkæle smagsløgene, handler det derfor om at tænke variation ind, og det er ikke altid, at det er lige nemt.

Derfor kan du gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til både morgenbordet, mellemmåltiderne og måltiderne på farten.

Opskrifter & inspiration

Artikler & viden

Hvorfor er der bakteriekulturer i Arla Cultura®? Hvad betyder fermentering? Og hvad er kefir egentlig? 

Det hele kan være lidt forvirrende, og vi forstår godt, hvis det kan være lidt svært at forstå. Derfor har vi samlet al den viden, du kunne have brug for om Arla Cultura®, der holder maven i balance*.

*Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.

Køb dine Arla Cultura® produkter her