Nysgerrig på en varieret kost? Hvad gør calcium? Og hvorfor er D-vitamin inkluderet i vores Cultura-produkter? Hvis bare der fandtes nogle artikler, der gjorde det hele nemt at forstå. Det gør der faktisk.
Arla Cultura® JORDBÆR 2,2% 450 g
Arla Cultura ® syrnet mælk med Jordbær er et unikt fermenteret produkt med en yoghurt lignende konsistens. Fermenteringen med forskellige mælkesyrekulturer giver produktet en fyldig , cremet konsistens med en frisk og syrlig smag. Kan anvendes præcis som almindelig yoghurt og er oplagt til morgenmaden.
Arla Cultura® Holder maven i balance*
*Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.
Som en del af en sund, varieret kost og en aktiv livsstil.
- Arla Cultura ®
- Laktosefri
- Morgenmad
- Kilde til calcium, protein, fiber og vitamin D
Ernæringsinfo
Ingredienser
Ingredienser: MÆLK, jordbær (7,5%), sukker (3,5%), fibre (majs) (1.7%), majsstivelse, citronjuicekoncentrat, naturlig aroma, laktaseenzym, MÆLKESYREKULTUR (L. lactis, L. cremoris., L. lactis diacetylactis, Lc. mesenteroides, S. thermophilus, LA-5® L. acidophilus, BB-12® Bifidobacterium lactis, F19® L. paracasei), vitamin D.
Allergener
indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
315 kJ / 75 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
2,2 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
1,4 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
7,7 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
7,2 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
4,8 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,1 gram
|
|
Kalcium
pr. 100 g
141 mg
|
|
Vitamin D
pr. 100 g
0,77 mcg
|
|
Kostfibre
pr. 100 g
1,6 g
|
Opbevaringstemperatur
Opbevares ved højst 8°C, anbefales 5°C. Bedst før: Åbnet: 3-5 dage.
Opbevaringsperiode
17
Genbrug
Produceret
Denmark
Varenummer
599062
Stregkode
5711953195877
Vægt/volumen
450 g