Arla Cultura® opskrifter & inspiration

Mulighederne er mange, når du vil kæle for din Arla Cultura®. Inspirationen kan du finde mange steder. I køkkenhaven, i køleskabet eller her. Vi har samlet vores favoritter til lækker bagværk, topping og måltider på farten – hvilken er din?

Laktosefri kefir vaniljesmag 2,3% 1 l

Arla Cultura ® Kefir med vaniljesmag er fermenteret med en moderne kefir kultur, som stammer fra 13 mælkesyrebakterier og gær. Det giver en perlende frisk, let syrlig smag og en blød konsistens. Kefir med vaniljesmag er et oplagt alternativ til koldskål! Prøv den med kammerjunker, drik den som den er eller nyd den som morgenmad med havregryn, mysli eller friske bær. Prøv også vores Arla Cultura® Kefir Natural eller Blåbær – alle varianterne er laktosefrie og en kilde til calcium og protein.

Kefir vaniljesmag
Laktosefri kefir vaniljesmag 2,3% 1 l

Arla Cultura A38® ØKO naturel 0,4%

Arla A38® økologisk naturel 0,4% er syrnet mælk med acidophiluskulturer for at give en frisk og let syrlig smag. Denne traditionelle fermenteringsteknik har vi anvendt siden 1938. Det er nemlig sådan, vi opnår den friske syrlighed og silkebløde konsistens, der gør A38® økologisk naturel 0,4% unik. God til morgenmaden, men også velegnet i f.eks. dressinger og bagværk. Baseret på skummetmælk.

Øko Naturel 0,4%
Arla Cultura A38® ØKO naturel 0,4%

Fra haven til maven

En god start på dagen kan komme mange steder fra. Æbler fra haven. Bær, du selv har plukket. Mørk chokolade hakket i små, fine stykker. Den ene dag har du lyst til mandler som topping, den næste dag er det måske sirup – og det er lige sådan, det skal være.

Når det handler om at holde maven i balance, plejer vi nemlig at sige, at der er én regel. Den er, at der ikke er nogen regler. Variation er vejen til gode, sunde og sjove måltider.

Fra haven til maven