Blåbærkoldskål med kefir og salte mandelkammerjunkere
Ny

Blåbærkoldskål med kefir og salte mandelkammerjunkere

30 min Mellemmåltid
Koldskål er super lækkert og smager i den grad af dansk sommer. Vi har lavet en ny variant af den klassiske opskrift. Her bruger vi laktosefri blåbærkefir i stedet for kærnemælk. Det giver en mere afrundet smag og en let perlende fornemmelse. Vores blåbærkoldskål serverer vi med salte mandelkammerjunkere, som giver et dejligt modspil til de søde elementer. Har du mulighed for at få fat i citronverbena, kan det hæve din koldskål et ekstra niveau. Alternativt kan du bruge den klassiske citronmelisse.
Mere inspiration

Prøv også denne lækre koldskål med kefir.

Velbekomme!
Tips

Hvis du ikke kan skaffe citronverbena, kan du anvende citronmelisse. Prøv at brune det smeltede smør, det giver en let nøddeagtig smag til din kammerjunker.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14412 kJ / 3445 kcal

Næringsindhold pr. 100g

821 kJ / 196 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 8,8 % 4,3 g
Kulhydrat: 32,6 % 15,7 g
Fedt: 58,6 % 13 g

Ingredienser