Server rødkålssalaten til fx stegte andebryster, medisterpølse, koteletter eller grøntsagsfrikadeller.
3347 kJ / 800 kcal
336 kJ / 80 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 8,9 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 45,9 % | 9,1 g |
Fedt: | 45,2 % | 4,1 g |
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.
1 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
2 tsk
Flydende honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Fintsnittet rødkål
|
|
---|---|
½
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
|
150 g appelsinfileter - af 2
Appelsiner
|
|
100 g
Granatæblekerner
|
|
50 g
Saltede, ristede cashewnødder
|