En dejlig frisk rødkålssalat med bid fra rødkål, friskhed fra appelsin, skarphed fra rødløg, sprødhed fra cashewnødder og saftighed fra granatæblekerner. Salat med rødkål er både en fryd for øjet og for ganen. Denne opskrift på rødkålssalat dressing kan bruges hele året og til mange andre salater. Rødkålssalat, der har lidt af det hele og ovenikøbet er meget nem og hurtig at lave.
Lækkert med rødkålssalat til flæskesteg - hele året.
Server rødkålssalaten til fx stegte andebryster, medisterpølse, koteletter eller grøntsagsfrikadeller.
3532 kJ / 844 kcal
355 kJ / 85 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 9 % | 1,9 g |
Kulhydrat: | 48,5 % | 10,1 g |
Fedt: | 42,5 % | 4,1 g |
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.