Langtidsstegt flæskesteg

60+ min Hovedret

Langtidsstegt flæskesteg med sprøde svær giver dig den flæskesteg, du ønsker,nemlig både saftig kød og sprøde flæskesvær. Efter ca. 3 timer i ovnen bliver grisekammen mør og saftig - og med knasende sprøde poppede flæskesvær.

Langtidsstegt flæskesteg
Mere inspiration

Det er bare så godt med brunede kartofler til flæskesteg.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

15078 kJ / 3604 kcal

Næringsindhold pr. 100g

598 kJ / 143 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 32,6 % 11,5 g
Kulhydrat: 0 % 0 g
Fedt: 67,4 % 10,9 g
Tip

Er centrumstemperaturen 68°, og sværen ikke sprød, kan du tage sværen af flæskestegen og grille sværen i ovnen. Pak stegen uden svær ind, så den holder sig varm imens.

Relateret video
Flæskesteg med sprød svær

Der findes flere metoder til at opnå knasende sprødt svær. Karolines Køkkenskole viser dig her én metode, hvor du koger fedtet fra flæskesværen i vand. Dette sikrer dig en perfekt flæskesteg med sprød svær.

Ingredienser