Langtidsstegt flæskesteg

Langtidsstegt flæskesteg

60+ min Hovedret
Langtidsstegt flæskesteg med sprøde svær giver dig den flæskesteg, du ønsker,nemlig både saftig kød og sprøde flæskesvær. Efter ca. 3 timer i ovnen bliver grisekammen mør og saftig - og med knasende sprøde poppede flæskesvær.
Mere inspiration

Det er bare så godt med brunede kartofler til flæskesteg.

Brunede kartofler
60+ min
Brunede kartofler
(264)
Velbekomme!
Tip

Er centrumstemperaturen 68°, og sværen ikke sprød, kan du tage sværen af flæskestegen og grille sværen i ovnen. Pak stegen uden svær ind, så den holder sig varm imens.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

15078 kJ / 3604 kcal

Næringsindhold pr. 100g

597 kJ / 143 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 32,6 % 11,5 g
Kulhydrat: 0 % 0 g
Fedt: 67,4 % 10,9 g
Relateret video
Flæskesteg med sprød svær

Der findes flere metoder til at opnå knasende sprødt svær. Karolines Køkkenskole viser dig her én metode, hvor du koger fedtet fra flæskesværen i vand. Dette sikrer dig en perfekt flæskesteg med sprød svær.

Ingredienser