Langtidsstegt flæskesteg med sprøde svær giver dig den flæskesteg, du ønsker,nemlig både saftig kød og sprøde flæskesvær. Efter ca. 3 timer i ovnen bliver grisekammen mør og saftig - og med knasende sprøde poppede flæskesvær.
Det er bare så godt med brunede kartofler til flæskesteg.
15078 kJ / 3604 kcal
598 kJ / 143 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 32,6 % | 11,5 g |
Kulhydrat: | 0 % | 0 g |
Fedt: | 67,4 % | 10,9 g |
Er centrumstemperaturen 68°, og sværen ikke sprød, kan du tage sværen af flæskestegen og grille sværen i ovnen. Pak stegen uden svær ind, så den holder sig varm imens.
Der findes flere metoder til at opnå knasende sprødt svær. Karolines Køkkenskole viser dig her én metode, hvor du koger fedtet fra flæskesværen i vand. Dette sikrer dig en perfekt flæskesteg med sprød svær.