Brunede kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(191 vurderinger)

60+ min

Brunede kartofler er en klassiker på julebordet. Prøv denne nemme opskrift på brunede kartofler næste gang du vil lave perfekte brunede kartofler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 25 g smør
  • 1 kg pillede, kolde små kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

1. Fordel sukkeret i et jævnt lag i en kold pande (ca. 21 cm i diameter).

2. Lad sukkeret smelte uden omrøring - først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme.

3. Tilsæt smør og skru op til kraftig varme.

4. Kom kartoflerne i panden. Brun kartoflerne ved kraftig varme i ca. 6 min. Vend forsigtigt i dem. Tilsæt evt. lidt vand hvis kartoflerne begynder at blive tørre.

Forbered i god tid

Kog og pil kartoflerne dagen i forvejen, så undgår du, at arbejdet hober sig op lige før servering.

Perfekte brunede kartofler

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 115 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 80 %
  • Fedt: 14 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Valpolicella, Frankrig, Italien

Vin med sødme. Hvid: vouvray, rød: valpolicella ripasso eller druen zinfandel Kilde: Martin Nordkvist

Om vin til skinke

Andre gode forslag