Nyhed!

Riberhus Mesterstykker.
Stykker som mester kan li’ dem.

Vores ostemestre har med omhu og godt håndværk eksperimenteret sig frem til en ny serie af spændende og velsmagende oste. 

Aromatisk & Fyldig

Mesterstykker #01

Mesterstykke 01 er lagret i 20 uger. Det er en fast, modnet ost med en ren, fyldig ostesmag, let sødlig karakter og nøddeagtig aroma.

Prøv den fx på grovkiks og toppet med nødder i honning.

Røget & Harmonisk

Mesterstykker #02

Mesterstykke 02 er røget over bøgeflis og lagret i 10 uger. Smagen en harmonisk, fyldig og røget, og osten har en let sødlig røgduft.

Smager godt på rugbrød og med figenkompot.

Se efter hullerne i osten

Læs artiklen om virkelighedens ostemagere fra Riberhus.

Klik her og læs artiklen
Mød de fire ostemagere

Hans Erik Andersen

Ostemager Hans Erik Andersen på 49 år er uddannet mejeritekniker og har beskæftiget sig med fremstilling af oste i 33 år. Når han har fri, bruger Hans Erik bl.a. tiden på løb, svampejagt og keglebillard. Han er desuden medlem af lokalrådet i Gjørding, Esbjerg, hvor han også bor sammen med sin hustru Karin.

Mød de fire ostemagere

Poul Nielsen

Ostemager Poul Nielsen er 55 år og oprindeligt uddannet som landmand. Gennem årene har Poul desuden erhvervet sig en del erfaringer som autodidakt mejerimedarbejder. Poul bor sammen med sin hustru Berit i Agerbæk ved Varde. Når han har fri, går han bl.a. på jagt og bruger en del energi som håndbolddommer.

Mød de fire ostemagere

Milter Krogh Jensen

Ostemager Milter Krogh Jensen er 60 år og har en baggrund som mejeritekniker. Milter har beskæftiget sig med fremstilling af ost siden har var 17 år gammel, og bor i dag i Gjessø ved Silkeborg sammen med sin hustru Sinna. Milter er passioneret AGF fan, og han bruger bl.a. sin fritid på fodbold samt hus og have.

HISTORIEN OM RIBERHUS®

Riberhusosten er en kitmodnet ost af Danbo typen. Læs om hvad der gør Riberhus® til noget særligt, og hvordan du finder din favorit.

Læs mere

TIPS TIL DIN RIBERHUS®

Her kan du finde tips til hvordan du bedst opbevarer din Riberhus®, hvad du kan sætte den sammen med samt andre tips og tricks.

Tips til din Riberhus®

Riberhus historisk ost: anno 1960

Riberhus 1960 er en fyldig og aromatisk ost med en karakterfuld smag. Den lagres  i 17 uger – heraf de sidste 4 uger i Mønsted Kalkgruber. Lagring i Mønsted Kalkgruber under en konstant temperatur på 8-9 grader og en luftfugtighed på næsten 100% giver osten de ideelle  modningsvilkår for udvikle sig til en aromatisk, karakterfuld ost.

Riberhus® Alle Riberhus® produkter