Druerelish
45 min
•
Druerelish er en sur/sød kompot, der er tænkt som et tilbehør til ost. Druerelishen kan selfølgelig også anvendes som tilbehør til andre retter. Specielt gør den det godt i det indiske køkken, og i det hele tage sammen med stærkt krydrede retter. Druerelish komplementerer den stærke mad godt, ligesom den komplementerer forskellige oste typer. Prøv fx druerelish til en kommenost.
Ingredienser
Druerelish
1 dl
Æbleeddike
|
|
---|---|
150 g
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Rød chilipeber
|
|
1
Finthakket rødløg
|
|
2 tsk
Majsstivelse
|
|
400 g
Grønne stenfri vindruer i kvarte
|
|
100 g
Grofthakkede grønne eller lyse rosiner
|
Sådan gør du
Druerelish
Behold den gode smag, men varierer udseendet på din relish, ved at bruge blå druer og mørke rosiner.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4980 kJ / 1190 kcal
Næringsindhold pr. 100g
576 kJ / 138 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 2 % | 0,7 g |
Kulhydrat: | 96,3 % | 32,6 g |
Fedt: | 1,7 % | 0,3 g |