Du kan bruge mørbradgryden som en "tøm-køleskabs-ret" og tilsætte evt. rester af løg, porrer, peberfrugt, gulerødder, svampe, squash og andre grøntsager. Kan du lide en stærk sovs, så spice gerne op med frisk eller tørret chili, sambal oelek, stærk paprika eller cayennepeber.
Retten kan fryses.
14817 kJ / 3541 kcal
689 kJ / 165 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 19,9 % | 8 g |
Kulhydrat: | 33,6 % | 13,6 g |
Fedt: | 46,5 % | 8,7 g |
Har du lyst til at prøve en mørbradgryde med flere grøntsager?
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Afpudset svinemørbrad i mindre stykker (ca. 400 g)
|
|
150 g
Bacon i tern
|
|
400 g
Rensede champignoner - hele og halve
|
|
1
Stort rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Stærk paprika
|
|
200 g
Cocktailpølser
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
Grofthakket bredbladet persille
|
---|
320 g
Ris - kogte
|
---|