Har du lyst til at prøve en mørbradgryde med flere grøntsager?
Du kan bruge mørbradgryden som en "tøm-køleskabs-ret" og tilsætte evt. rester af løg, porrer, peberfrugt, gulerødder, svampe, squash og andre grøntsager. Kan du lide en stærk sovs, så spice gerne op med frisk eller tørret chili, sambal oelek, stærk paprika eller cayennepeber.
Retten kan fryses.
14928 kJ / 3568 kcal
694 kJ / 166 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 19,7 % | 8 g |
Kulhydrat: | 33,3 % | 13,6 g |
Fedt: | 47 % | 8,8 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Smør
|
25 g |
---|---|
Afpudset svinemørbrad i mindre stykker (ca. 400 g)
|
1 |
Bacon i tern
|
150 g |
Rensede champignoner - hele og halve
|
400 g |
Stort rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
1 |
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Groft salt
|
1 tsk |
Stærk paprika
|
1 tsk |
Cocktailpølser
|
200 g |
1½ dl |
Grofthakket bredbladet persille
|
---|
Ris - kogte
|
320 g |
---|