Krydret mørbrad

Krydret mørbrad

45 min Hovedret
Krydret mørbrad er en fedtfattig opskrift med inspiration fra mellemøsten. Den lækre krydrede mørbrad serveres med en dejlig sauce med masser af smag - og det er ikke uden grund, at opskriften længe har været en af de mest populære mørbradopskrifter. Det var en ret eksotisk og moderne ret med ingefær, karry, koriander, appelsin og bønnespirer - og selv om det måske ikke er så usædvanligt i dag, så er det stadig en dejlig krydret og anderledes måde at tilberede mørbrad på.
Mere inspiration

Her er opskriften på en anden skøn mørbradret.

Mørbradgryde
30 min
Mørbradgryde
(62)
Velbekomme!
Tips

Er du til mad, der virkelig smager af noget, så kan du skrue op for alle de krydrede ingredienser - og/eller vælge en hot karry. Du kan skifte ris ud med perler, pasta eller kartofler.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11873 kJ / 2838 kcal

Næringsindhold pr. 100g

559 kJ / 134 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 27,6 % 9,1 g
Kulhydrat: 49,3 % 16,2 g
Fedt: 23,1 % 3,5 g
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Ingredienser