Krydret mørbrad er en fedtfattig opskrift med inspiration fra mellemøsten. Den lækre krydrede mørbrad serveres med en dejlig sauce med masser af smag - og det er ikke uden grund, at opskriften længe har været en af de mest populære mørbradopskrifter. Det var en ret eksotisk og moderne ret med ingefær, karry, koriander, appelsin og bønnespirer - og selv om det måske ikke er så usædvanligt i dag, så er det stadig en dejlig krydret og anderledes måde at tilberede mørbrad på.
Er du til mad, der virkelig smager af noget, så kan du skrue op for alle de krydrede ingredienser - og/eller vælge en hot karry. Du kan skifte ris ud med perler, pasta eller kartofler.
11325 kJ / 2707 kcal
589 kJ / 141 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 28,8 % | 10 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 16,4 g |
Fedt: | 23,9 % | 3,8 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.