Her er opskriften på en anden skøn mørbradret.
Er du til mad, der virkelig smager af noget, så kan du skrue op for alle de krydrede ingredienser - og/eller vælge en hot karry. Du kan skifte ris ud med perler, pasta eller kartofler.
10791 kJ / 2579 kcal
508 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 29,2 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 47,4 % | 14,2 g |
Fedt: | 23,4 % | 3,2 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
Svinemørbrader (ca. 700 g)
|
2 |
---|---|
Smør
|
25 g |
Ostindisk karry
|
1½ tsk |
Vand
|
2 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Stødt koriander
|
1 tsk |
1½ dl | |
Sojasauce
|
2 tsk |
Majsstivelse, fx Maizena
|
1 tsk |
Hakket sød syltet ingefær
|
2 spsk |
Lage fra sød syltet ingefær
|
2 tsk |
Friskpresset appelsinsaft
|
½ dl |
Friske bønnespirer
|
200 g |
Grøn squash i tændstiktynde stave (ca. 200 g)
|
1 |
Løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
320 g |
---|---|
Mangofrugt i tern eller tynde skiver (ca. 200 g)
|
1 |