Kalvemørbrad med svampesauce

Kalvemørbrad med svampesauce

1 timer Hovedret
Kalvemørbrad med svampesauce er forkælelse på højt plan. Denne kalvemørbrad i ovn skal først brunes på en pande og steger så færdig i ovnen. Det giver en dejlig mør kalvemørbrad som er stegt perfekt. Det er skønt at kunne servere gæstemad med kalvemørbrad - særligt når du kan servere verdens bedste svampesovs til. Der er mange muligheder for spændende tilbehør - led blot blandt de forskellige kartoffel- og grøntsagsvarianter.
Mere inspiration

Server retten med fx gratineret kartoffelmos.

Bagt kartoffelmos
1 timer
Bagt kartoffelmos
(8)
Velbekomme!
Tip

Der er rigeligt kød til 6 personer, så gem resterne og brug til et godt stykke rugbrød dagen efter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

15117 kJ / 3613 kcal

Næringsindhold pr. 100g

686 kJ / 164 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 31,4 % 12,7 g
Kulhydrat: 4,3 % 1,7 g
Fedt: 63,4 % 11,8 g
Alkohol: 0,9 %
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise