Ca. 20 - 25 min. ved 200° - traditionel ovn. Kødets centrumstemperatur skal være ca. 60 - 62°
Der er rigeligt kød til 6 personer, så gem resterne og brug til et godt stykke rugbrød dagen efter.
14996 kJ / 3584 kcal
680 kJ / 163 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 29,4 % | 11,8 g |
Kulhydrat: | 4,4 % | 1,8 g |
Fedt: | 65,2 % | 12 g |
Alkohol: | 1 % |
Server retten med fx gratineret kartoffelmos.
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
50 g
Smør
|
|
---|---|
1
Pudset kalvemørbrad (ca. 1½ kg)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
150 g
Østershatte i strimler
|
|
---|---|
150 g
Markchampignoner i kvarte
|
|
1 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
2 spsk
Lys saucejævner
|
|
2 spsk
Tør, hvid portvin
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Evt. kulør
|