Retten kan også laves med fraiche med paprika & chili, ligesom grøntsagerne kan erstattes af andre, fx løg, squash, peberfrugt, spidskål m. fl.
6150 kJ / 1470 kcal
533 kJ / 127 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 15,4 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 55,1 % | 17,3 g |
Fedt: | 29,5 % | 4,2 g |
250 g
Tørret spaghetti
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
250 g
Champignoner i både
|
|
2 dl
Fraiche med parmesan & hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
75 g
Babyspinatblade
|
25 g
Revet parmigiano reggiano
|
|
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|