Pastaret med spinat og champignon

Pastaret med spinat og champignon

20 min
Arbejdstid: 10 min
Super simpel pastaret med spinat og champignon med få ingredienser og færdig på bare 15 min. Den smagssatte fraiche giver smag til retten på den virkelig nemme måde. Spis pasta med spinat og champignon, når det skal være hurtigt og nemt.
https://www.arla.dk/opskrifter/pastaret-med-spinat-og-champignon/

Sådan gør du

  • Kog spaghettien efter anvisning på emballagen.
  • Smelt imens smørret i en sauterpande og steg champignonerne i ca. 5 min ved kraftig varme.
  • Tilsæt fraiche, salt og peber og varm blandingen godt igennem.
  • Hæld vandet fra spaghettien (gem lidt af pastavandet) og kom den i panden sammen med spinaten. Vend godt rundt, spæd evt. med lidt pastavand.
  • Top pastaretten med parmesanost og citronskal og server.

Retten kan også laves med fraiche med paprika & chili, ligesom grøntsagerne kan erstattes af andre, fx løg, squash, peberfrugt, spidskål m. fl.

Energiindhold for hele retten:

6150 kJ / 1470 kcal

Næringsindhold pr. 100g

533 kJ / 127 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 15,4 % 4,8 g
Kulhydrat: 55,1 % 17,3 g
Fedt: 29,5 % 4,2 g

Ingredienser

250 g Tørret spaghetti
15 g Smør
250 g Champignoner i både
2 dl Fraiche med parmesan & hvidløg
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
75 g Babyspinatblade
Topping
25 g Revet parmigiano reggiano
Fintrevet citronskal (usprøjtet)