Du kan tilsætte alle ingredienser fra starten, hvis du synes det er nemmere og har lidt længere tid. Syren fra tomaterne forlænger nemlig kogetiden med 10-15 min. Cherrytomater på dåse er lækrest at bruge i retten, fordi cherrytomaterner giver lidt struktur, men de kan erstattes af hakkede tomater.
8968 kJ / 2143 kcal
477 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 18,7 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 63,2 % | 17,8 g |
Fedt: | 18,1 % | 2,3 g |
3 dl
Vand
|
|
---|---|
2 dl
Tørrede røde linser eller godtlandslinser (ca. 150 g)
|
|
2
Løg i både (ca. 75 g)
|
|
2 dåser
Cherrytomater (ca. 800 g)
|
|
2 dl
Fraiche med paprika & chili
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Tørret pasta, fx penne
|
---|
50 g
Salatost i tern, smuldret
|
|
---|---|
Frisk basilikum
|