Kartoffelcurry med blomkål og koriander

Kartoffelcurry med blomkål og koriander

45 min Hovedret

Curry er en ret der stammer fra Indien. Der findes et hav af variationer, der alle har det til fælles at de er skønt krydrede, at det hele er samlet i en gryde og de befinder sig et sted i nærheden af suppe, men lidt mere fyldig. Denne kartoffelcurry er udover kartofler fyldt med blomkål, tomat og hytteost. Og masser af god smag - naturligvis...

Mere inspiration

Mere curry? Her får du en opskrift på lækker blomkålscurry...

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10190 kJ / 2436 kcal

Næringsindhold pr. 100g

406 kJ / 97 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 17,8 % 4,3 g
Kulhydrat: 60,1 % 14,3 g
Fedt: 22,1 % 2,4 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser