Thai curry a la Cheasy
25 min
•

Thai curry a la Cheasy er nem og hurtig aftensmad en af de dage, hvor den står på vegetarisk. Thai curryen er fyldt med gode sager, som smager godt og som gør dig godt: ingefær, hvidløg, chili, søde kartofler og broccoli - og serveret med quinoa. Så er der lagt op til dejlig aftensmad, som mætter, men ikke gør dig tung. Thai curry a la Cheasy kan spises hele året, sommer som vinter.
Ingredienser
Thai curry
3 spsk
Rød karrypasta
|
|
---|---|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1
Stort hakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
400 g
Skrællede søde kartofler i 1 x 1 cm tern
|
|
1 dl
Vand
|
|
1 spsk
Fiskesauce eller sojasauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
450 g
Broccoli i buketter og stokken i skiver
|
|
1 dåse
Light kokosmælk (ca. 165 ml)
|
|
1½ dl
Skyr naturel
|
Tilbehør
3 spsk
Grofthakkede salte cashewnødder
|
|
---|---|
1
Limefrugt i både
|
|
1 bundt
Frisk koriander
|
|
240 g
Lys quinoa - koges
|
Sådan gør du
Thai curry
Sort eller rød quinoa (eller en blanding af alle 3) er også flot til thai curryen. Thai curryen her er vegetarisk, men vil du servere kød til, smager det dejligt med stegte kyllingefileter.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7363 kJ / 1760 kcal
Næringsindhold pr. 100g
354 kJ / 85 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 20,2 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 56,7 % | 11,8 g |
Fedt: | 23,1 % | 2,2 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
