Er du til de lette alternativer?
Sort eller rød quinoa (eller en blanding af alle 3) er også flot til thai curryen. Thai curryen her er vegetarisk, men vil du servere kød til, smager det dejligt med stegte kyllingefileter.
7394 kJ / 1767 kcal
355 kJ / 85 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 20,1 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 56,8 % | 11,9 g |
Fedt: | 23,1 % | 2,2 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Rød karrypasta
|
3 spsk |
---|---|
Fintrevet frisk ingefær
|
1 spsk |
Stort hakket fed hvidløg
|
1 |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Skrællede søde kartofler i 1 x 1 cm tern
|
400 g |
Vand
|
1 dl |
Thai fiskesauce eller sojasauce
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Broccoli i buketter og stokken i skiver
|
450 g |
Light kokosmælk (ca. 165 ml)
|
1 dåse |
1½ dl |
Grofthakkede salte cashewnødder
|
3 spsk |
---|---|
Limefrugt i både
|
1 |
Frisk koriander
|
1 bundt |
Lys quinoa - koges
|
240 g |