Spaghetti carbonara a la Cheasy

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Spaghetti carbonara er virkelig lækker, men kan også være en fed sag. Her har vi lavet en spaghetti carbonara med grøntsagsspaghetti, kalkunbacon og en lidt magere sauce - til dig der gerne vil spise let.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 300 g tørret fuldkornsspaghetti
  • 1 grøn squash (ca. 250 g)
  • 2 skrællede store gulerødder (ca. 250 g)
  • 2 gule peberfrugter (ca. 300 g)
  • 2 tsk olivenolie
  • 125 g kalkunbacon i tynde skiver

Pynt

  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien ved jævn varme i 10-12 min. til den er mør uden at være blød. Lav imens tynde strimler af squash og gulerødder, brug fx et juliennejern eller en grøntsagsstrimler. Skær peberfrugterne i meget tynde, lange strimler. Kom squash-, gulerods- og peberfrugtstrimler i det kogende vand i ca. 30 sek. og lad spaghetti og grøntsager dryppe af i et dørslag.

Lad imens olien blive varm i en pande. Steg kalkunbaconen først 2 min. ved kraftig varme og derefter ca. 5 min. ved jævn varme, til den er gylden - vend af og til. Klip baconen i små strimler.

Pisk æggene let sammen i en skål og bland dem med Cheasy 4%, ost, salt og bacon (gem lidt til pynt). Kom blandingen i den store gryde sammen med den afdryppede spaghetti og grøntsager. Varm hurtigt igennem under omrøring, til æggeblandingen lige tykner - det går meget hurtigt, så den skal hurtigt af varme, hvis du vil undgå at æggene gryner. Anret spaghetti carbonara i 4 varme dybe tallerkener. Drys med bacon og masser af friskkværnet peber.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag