Pasta med flødeost a la carbonara

Pasta med flødeost a la carbonara

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

20 min

Dejlig cremet pastaret med stegt bacon, flødeost og æggeblomme - næsten som en klassisk pasta carbonara.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ liter vand
  • 2½ tsk groft salt
  • 400 g tørret hvid spaghetti
  • 200 g bacon i strimler eller tern
  • 1 finthakket fed hvidløg
  • 200 g Buko® flødeost naturel 25% Flødeost naturel 65+
  • 3 æggeblommer
  • ½ dl bredbladet persille
  • 4 spsk fintrevet parmesanost
  • friskkværnet peber

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Bring vand og salt i kog. Kog pastaen mør uden at være blød.
  2. Kom imens bacon på en kold pande og steg den i ca. 2 min. ved høj varme. Skru ned til jævn varme, tilsæt hvidløg og steg til baconen er gylden og sprød.
  3. Tag ca. 2 dl kogevand fra pastaen og hæld den til afdrypning i en sigte.
  4. Kom pastaen tilbage i gryden og tilsæt flødeost, 1dl kogevand og 2 æggeblommer. Spæd evt. med lidt mere kogevand.
  5. Vend pastaen med bacon og persille og kom den i et fad.
  6. Placer den sidste æggeblomme på toppen, drys med lidt parmesanost og peber. Server straks med resten af osten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9950 kJ / 2378 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,2 g
  • Protein: 18,6 %
  • Kulhydrat: 51,7 %
  • Fedt: 29,7 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag