Pasta med flødeost a la carbonara
20 min
•
&format=webp)
Dejlig cremet pastaret med stegt bacon, flødeost og æggeblomme - næsten som en klassisk pasta carbonara.
Ingredienser
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret spaghetti
|
200 g
Bacon i strimler eller tern
|
|
---|---|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
200 g
Flødeost
|
|
3
Æggeblommer
|
|
½ dl
Bredbladet persille
|
|
4 spsk
Fintrevet parmigiano reggiano
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12149 kJ / 2904 kcal
Næringsindhold pr. 100g
881 kJ / 211 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 14,4 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 41,8 % | 21,7 g |
Fedt: | 43,8 % | 10,4 g |
