Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.
Du kan lave skinkestangen med et italiensk inspireret fyld: 150 g cherrytomater i halve, 25 g babyspinatblade, 100 g kogt, røget skinke i små tern, 175 g Arla Karolines Køkken® Mozzarella i tern, 3 spsk tomatpesto, 2 tsk tørret oregano og ¼ tsk groft salt. Bland alle ingredienserne til fyldet og lav skinkestangen som beskrevet ovenfor.
Hvis du bruger frossen butterdej, skal den tø op på køkkenbordet i ca. ½ time. Læg 4 plader lidt ind over hinanden og rul dejen ud.
Skinkestangen kan fryses. Du kan enten tø den op på køkkenbordet et par timer og lune den i ovnen, ca. 12 min. ved 200° - traditionel ovn. Eller du kan jeg tage den direkte fra fryseren og lune den ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn. Dæk skinkestange med bagepapir, hvis den er ved at blive for mørk. Den italiensk inspirerede skinkestang kan også fryses.
8134 kJ / 1944 kcal
943 kJ / 225 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 10,2 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 21,9 % | 12,1 g |
Fedt: | 67,9 % | 17,3 g |
Prøv en nem og velsmagende grøntsagsvariation.