Du kan lave skinkestangen med et italiensk inspireret fyld: 150 g cherrytomater i halve, 25 g babyspinatblade, 100 g kogt, røget skinke i små tern, 175 g Arla Karolines Køkken® Mozzarella i tern, 3 spsk tomatpesto, 2 tsk tørret oregano og ¼ tsk groft salt. Bland alle ingredienserne til fyldet og lav skinkestangen som beskrevet ovenfor.
Skinkestangen kan fryses. Du kan enten tø den op på køkkenbordet et par timer og lune den i ovnen, ca. 12 min. ved 200° - traditionel ovn. Eller du kan jeg tage den direkte fra fryseren og lune den ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn. Dæk skinkestange med bagepapir, hvis den er ved at blive for mørk. Den italiensk inspirerede skinkestang kan også fryses.
Hvis du bruger frossen butterdej, skal den tø op på køkkenbordet i ca. ½ time. Læg 4 plader lidt ind over hinanden og rul dejen ud.
7906 kJ / 1890 kcal
915 kJ / 219 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 11,3 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 23,5 % | 12,6 g |
Fedt: | 65,2 % | 16,1 g |