Svampesuppe med butterdejslåg
45 min
•
&format=webp)
Med denne lækre opskrift på, svampesuppe med butterdejslåg, kan du servere en forret som imponerer. Lækre champignon, østershatte og blåskimmelost - en sikker vinder.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
3 spsk
Finthakket skalotteløg (ca. 50 g)
|
|
450 g
Champignoner i skiver
|
|
200 g
Østershatte i strimler
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 plader
Optøet, frossen butterdej (ca. 360 g)
|
|
---|---|
50 g
Blåskimmelost
|
Pensling
Sammenpisket æg
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9663 kJ / 2310 kcal
Næringsindhold pr. 100g
417 kJ / 100 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 8,2 % | 2 g |
Kulhydrat: | 24,3 % | 6 g |
Fedt: | 67,5 % | 7,6 g |
