Cremet svampesuppe med ravioli
30 min

Cremet svampesuppe med ravioli

Svampesuppe med masser af smag og fylde - her i form af friske raviolier.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cremet svampesuppe med ravioli

Svampesuppe med masser af smag og fylde - her i form af friske raviolier.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 500 g rensede, blandede svampe fx østershatte, portobello og kantareller
  • 3 finthakkede bananskalotteløg (ca. 200 g)
  • 3 friske timiankviste - bladene heraf
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ dl hvidvin
  • 5 dl kyllingebouillon
  • 3 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30%
  • 16 store raviolier med ost (ca. 400 g)

Pynt

  • enokisvampe
  • friske timiankviste

Tilbehør

  • 240 g landbrød, evt. ristet

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Skær de store svampe i mindre stykker og steg dem sammen med løg, timian, salt og peber i ca. 3 min. ved kraftig varme - til væden er fordampet. Tilsæt hvidvin og kog i ca. 5 min. - til hvidvinen er kogt ind. Tilsæt bouillon og flødefraiche, bring suppen i kog og smag til.

Kog raviolierne efter anvisning på pakken og fordel dem i 4 dybe tallerkener. Hæld suppen over og pynt med enoki svampe og timiankviste. Server straks med brød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 44 %
Print

Vin match

Til denne cremede ret vil en vin med forholdsvis lav syre gå i smuk forening. Prøv en pinot gris fra Alsace, men pas på den ikke er for sød. Se bag på flasken.

Læs mere om vin til mad