Cremet svampesuppe med ravioli

Cremet svampesuppe med ravioli

30 min
Cremet svampesuppe med masser af smag og fylde - her i form af friske raviolier. De friske raviolier er hurtige at koge og de lægger en god bund i svampesuppen. Svampesuppe med fløde har en tæt og dejlig smag af de mange svampe og sammen med et godt brød har du et hurtigt og velsmagende måltid en kølig efterårsaften.

Sådan gør du

Cremet svampesuppe
  • Lad smørret smelte i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
  • Skær de store svampe i mindre stykker og steg dem sammen med løg, timian, salt og peber i ca. 3 min. ved kraftig varme - til væden er fordampet.
  • Tilsæt hvidvin og kog i ca. 5 min. - til hvidvinen er kogt ind.
  • Tilsæt bouillon og fløde, bring suppen i kog og smag til.
Anretning af svampesuppen
  • Kog raviolierne efter anvisning på pakken og fordel dem i 4 dybe tallerkener. Hæld suppen over og pynt med enoki svampe og timiankviste. Server straks med brød.
Mere inspiration

Pasta i pakker - mere af det - men på en anden måde.....

Velbekomme!
Tips

Du kan vælge den ravioli-variant du bedst kan lide - eller du kan udskifte dem med tortellini eller bare helt almindelige penne. Vil du spare lidt på ingredienserne kan du undlade enokisvampe som pynt - brug evt. blot friske krydderurter eller et godt drys sort peber i stedet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10121 kJ / 2419 kcal

Næringsindhold pr. 100g

479 kJ / 115 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 18,1 % 5,1 g
Kulhydrat: 50,5 % 14,3 g
Fedt: 31,4 % 4,1 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

Cremet svampesuppe
Smør
10 g
Rensede, blandede svampe fx østershatte, portobello og kantareller
500 g
Finthakkede bananskalotteløg (ca. 200 g)
3
Friske timiankviste - bladene heraf
3
Groft salt
1 tsk
Friskkværnet peber
Hvidvin
1½ dl
Grøntsagsbouillon
5 dl
2½ dl
Store raviolier med ost (ca. 400 g)
16
Pynt
Enokisvampe
Friske timiankviste
Tilbehør
Landbrød, evt. ristet
240 g