Du kan vælge den ravioli-variant du bedst kan lide - eller du kan udskifte dem med tortellini eller bare helt almindelige penne. Vil du spare lidt på ingredienserne kan du undlade enokisvampe som pynt - brug evt. blot friske krydderurter eller et godt drys sort peber i stedet.
9575 kJ / 2288 kcal
452 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 18,9 % | 5 g |
Kulhydrat: | 54,9 % | 14,6 g |
Fedt: | 26,2 % | 3,2 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
10 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Rensede, blandede svampe fx østershatte, portobello og kantareller
|
|
3
Finthakkede bananskalotteløg (ca. 200 g)
|
|
3 stilke
Frisk timian - bladene heraf
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ dl
Hvidvin
|
|
5 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
16
Store raviolier med ost (ca. 400 g)
|
---|
Enokisvampe
|
|
---|---|
Frisk timian
|
Landbrød, evt. ristet
|
---|