Pasta i pakker - mere af det - men på en anden måde.....
Du kan vælge den ravioli-variant du bedst kan lide - eller du kan udskifte dem med tortellini eller bare helt almindelige penne. Vil du spare lidt på ingredienserne kan du undlade enokisvampe som pynt - brug evt. blot friske krydderurter eller et godt drys sort peber i stedet.
10121 kJ / 2419 kcal
479 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 18,1 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 50,5 % | 14,3 g |
Fedt: | 31,4 % | 4,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Smør
|
10 g |
---|---|
Rensede, blandede svampe fx østershatte, portobello og kantareller
|
500 g |
Finthakkede bananskalotteløg (ca. 200 g)
|
3 |
Friske timiankviste - bladene heraf
|
3 |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Hvidvin
|
1½ dl |
Grøntsagsbouillon
|
5 dl |
2½ dl |
Store raviolier med ost (ca. 400 g)
|
16 |
---|
Enokisvampe
|
|
---|---|
Friske timiankviste
|
Landbrød, evt. ristet
|
240 g |
---|