Cremet svampesuppe med masser af smag og fylde - her i form af friske raviolier. De friske raviolier er hurtige at koge og de lægger en god bund i svampesuppen. Svampesuppe med fløde har en tæt og dejlig smag af de mange svampe og sammen med et godt brød har du et hurtigt og velsmagende måltid en kølig efterårsaften.
Pasta i pakker - mere af det - men på en anden måde.....
Du kan vælge den ravioli-variant du bedst kan lide - eller du kan udskifte dem med tortellini eller bare helt almindelige penne. Vil du spare lidt på ingredienserne kan du undlade enokisvampe som pynt - brug evt. blot friske krydderurter eller et godt drys sort peber i stedet.
10277 kJ / 2456 kcal
487 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 17,9 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 50,7 % | 14,5 g |
Fedt: | 31,4 % | 4,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.