Cremet svampesuppe med ravioli

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

30 min

Svampesuppe med masser af smag og fylde - her i form af friske raviolier.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 500 g rensede, blandede svampe fx østershatte, portobello og kantareller
  • 3 finthakkede bananskalotteløg (ca. 200 g)
  • 3 friske timiankviste - bladene heraf
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ dl hvidvin
  • 5 dl grøntsagsbouillon
  • 3 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30% Flødefraiche 30%
  • 16 store raviolier med ost (ca. 400 g)

Pynt

  • enokisvamp
  • frisk timiankvist

Tilbehør

  • 240 g landbrød, evt. ristet

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Skær de store svampe i mindre stykker og steg dem sammen med løg, timian, salt og peber i ca. 3 min. ved kraftig varme - til væden er fordampet. Tilsæt hvidvin og kog i ca. 5 min. - til hvidvinen er kogt ind. Tilsæt bouillon og flødefraiche, bring suppen i kog og smag til.

Kog raviolierne efter anvisning på pakken og fordel dem i 4 dybe tallerkener. Hæld suppen over og pynt med enoki svampe og timiankviste. Server straks med brød.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Til denne cremede ret vil en vin med forholdsvis lav syre gå i smuk forening. Prøv en pinot gris fra Alsace, men pas på den ikke er for sød. Se bag på flasken.

Læs mere om vin til mad