Cremet svampesuppe med ravioli
Her får du en opskrift på en lækker cremet svampesuppe med masser af smag og fylde - her i form af friske raviolier. De friske raviolier er hurtige at koge og de lægger en god bund i svampesuppen. Svampesuppe med fløde har en tæt og dejlig smag af de forskellige svampe og sammen med et godt brød har du et hurtigt og velsmagende måltid en kølig efterårsaften.
Ingredienser
Cremet svampesuppe
10 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Rensede, blandede svampe fx østershatte, portobello og kantareller
|
|
3
Finthakkede bananskalotteløg (ca. 200 g)
|
|
3 stilke
Frisk timian - bladene heraf
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ dl
Hvidvin
|
|
5 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
16
Store raviolier med ost (ca. 400 g)
|
---|
Pynt
Enokisvampe
|
|
---|---|
Frisk timian
|
Tilbehør
Landbrød, evt. ristet
|
---|
Sådan gør du
Cremet svampesuppe
Du kan vælge den ravioli-variant du bedst kan lide - eller du kan udskifte dem med tortellini eller bare helt almindelige penne. Vil du spare lidt på ingredienserne kan du undlade enokisvampe som pynt - brug evt. blot friske krydderurter eller et godt drys sort peber i stedet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9575 kJ / 2288 kcal
Næringsindhold pr. 100g
452 kJ / 108 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 18,9 % | 5 g |
Kulhydrat: | 54,9 % | 14,6 g |
Fedt: | 26,2 % | 3,2 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.