Cremet svampesuppe med ravioli

Bedømmelse

(13 vurderinger)

30 min

Svampesuppe med masser af smag og fylde - her i form af friske raviolier.

Ingredienser

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 500 g rensede, blandede svampe fx østershatte, portobello og kantareller
  • 3 finthakkede bananskalotteløg (ca. 200 g)
  • 3 friske timiankviste - bladene heraf
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ dl hvidvin
  • 5 dl kyllingebouillon
  • 3 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30% Flødefraiche 30%
  • 16 store raviolier med ost (ca. 400 g)

Pynt

  • enokisvampe
  • friske timiankviste

Tilbehør

  • 240 g landbrød, evt. ristet

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Skær de store svampe i mindre stykker og steg dem sammen med løg, timian, salt og peber i ca. 3 min. ved kraftig varme - til væden er fordampet. Tilsæt hvidvin og kog i ca. 5 min. - til hvidvinen er kogt ind. Tilsæt bouillon og flødefraiche, bring suppen i kog og smag til.

Kog raviolierne efter anvisning på pakken og fordel dem i 4 dybe tallerkener. Hæld suppen over og pynt med enoki svampe og timiankviste. Server straks med brød.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 44 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde:

Vin match

Til denne cremede ret vil en vin med forholdsvis lav syre gå i smuk forening. Prøv en pinot gris fra Alsace, men pas på den ikke er for sød. Se bag på flasken.

Læs mere om vin til mad