Hvis du ønsker en tyndere suppe kan du tilsætte lidt vand eller mælk. Du kan også lave suppen med Arla Karolines Køkken® madlavningsfløde 8% eller 15%.
Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.
8069 kJ / 1929 kcal
375 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 13,3 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 59,3 % | 13,1 g |
Fedt: | 27,4 % | 2,8 g |
20 g
Smør
|
|
---|---|
6
Pastinakker i små tern (ca. 350 g)
|
|
4
Rødløg i både (ca. 200 g)
|
|
2 tsk
Rørsukker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Friske eller optøede, frosne brombær
|
|
1 dl
Frisk timian
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
225 g
Rensede champignoner i kvarte
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Tørret timian
|
|
3½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
300 g
Groft brød
|
---|