Ramen
Ny

Ramen

45 min Hovedret

Ramen er en asiatisk suppe, der serveres med nudler. Ofte serveres ramen også med et kogt æg, et stykke kød og grøntsager. Den store mængde fyld i ramen suppen, gør at den let kan gøre det ud for en hovedret, enten til frokost eller til aften. Det siges at Ramen kommer fra Kina, men i dag forbindes den ofte med det japanske køkken. I dag er ramen blevet så udbredt, at de fleste storbyer har en eller flere ramenrestauranter.

Mere inspiration

Har du lyst til at prøve kræfter med anden japansk inspireret madlavning?

Velbekomme!
Tips

Det kan på vore breddegrader være svært at håndtere det skiveskårne kød med spisepinde. Så skær evt. kødet i mindre bidder, eller tilbyd en tallerken med bestik ved siden af. Juster rettens styrke med chiliflager efter smag.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10373 kJ / 2479 kcal

Næringsindhold pr. 100g

383 kJ / 92 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 23,6 % 5,3 g
Kulhydrat: 32,8 % 7,4 g
Fedt: 43,6 % 4,5 g

Ingredienser