Ramen er en asiatisk suppe, der serveres med nudler. Ofte serveres ramen også med et kogt æg, et stykke kød og grøntsager. Den store mængde fyld i ramen suppen, gør at den let kan gøre det ud for en hovedret, enten til frokost eller til aften. Det siges at Ramen kommer fra Kina, men i dag forbindes den ofte med det japanske køkken. I dag er ramen blevet så udbredt, at de fleste storbyer har en eller flere ramenrestauranter.
Har du lyst til at prøve kræfter med anden japansk inspireret madlavning?
Det kan på vore breddegrader være svært at håndtere det skiveskårne kød med spisepinde. Så skær evt. kødet i mindre bidder, eller tilbyd en tallerken med bestik ved siden af. Juster rettens styrke med chiliflager efter smag.
10364 kJ / 2477 kcal
382 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 23,6 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 32,7 % | 7,3 g |
Fedt: | 43,7 % | 4,5 g |