Ønsker du en vegetarisk version kan du erstatte svinekødet med ristede svampe, stegt tofu eller stegte majskorn.
Du kan udskifte det hakkede svinekød med hakket kylling eller fintsnittede svampe.
Du kan bruge tahin i stedet for peanutbutter - det giver samme nøddesmag.
7856 kJ / 1878 kcal
314 kJ / 75 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 24,5 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 45,3 % | 8,4 g |
Fedt: | 30,2 % | 2,6 g |
Her en opskrift på den klassiske ramen.
20 g
Smør
|
|
---|---|
4
Fed hvidløg, finthakket
|
|
25 g
Frisk ingefær, finthakket
|
|
200 g
Hakket grisekød (ca. 6% fedt)
|
|
2 spsk
Chilipasta eller sambal oelek
|
|
1 tsk
Honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 liter
Hønsebouillon
|
|
---|---|
½ liter
Mælk
|
2 spsk
Peanutbutter
|
|
---|---|
1 spsk
Chilipasta eller sambal oelek
|
|
3 spsk
Sojasauce
|
|
1 spsk
Risvinseddike
|
|
1 tsk
Honning
|
200 g
Tørrede ramen nudler
|
|
---|---|
1
Pak-choi, skåret i kvarte
|
|
2
Æg, kogt "smilende"
|
|
2 dl
Bønnespirer
|
|
3
Forårsløg i meget tynde skiver
|