Vores mad­aktiviteter

I Arla synes vi, at vi har et særligt ansvar for at inspirere til bedre madvaner. Derfor har vi en hel række af aktiviteter, som både giver viden og inspiration om mad, råvarer og madlavning. Nedenfor har vi samlet lidt information til dig om alle vores madaktiviteter.

Madløjer

Arla Madløjer er inspirerende opskrifter og tips til, hvordan du  kan få børnene med i køkkenet og lave nem og lækker mad, som alle kan lide.

Bedre madvaner | Arla Madløjer

Arla Food Movers

Arla Food Movers er et niveaudelt undervisningsmateriale for 0.-9. klasse. Forløbet er fleksibelt og skal ikke afvikles på et bestemt tidspunkt. Man skal tilmelde sig for at modtage materialet, som ankommer til skolerne ca. uge 37. Forløbet tager udgangspunkt i mad og bevægelse.

Arla Food Movers

Årets Madsjæl

Hvert år hylder vi én, der gør noget særligt for at skabe sundere og mere bæredygtige madvaner blandt børn og unge. ​

Vi ved, at alle ikke får interessen for mad med hjemmefra. For rigtig mange børn og unge afhænger glæden ved at lave mad af de rollemodeller, de møder.

Årets Madsjæl

Food Festival

Den 6.-8. september er det igen tid til inspiration, madglæde og hyggelige stunder. Det hele foregår på Tangkrogen i Aarhus.

Vi glæder os til at se og møde jer på Food Festival 2024.

Food Festival

Madspildsskoler

I efterårsferien afholder vi Madspildsskoler i samarbejde med Arla Fonden, Too Good To Go og føtex, fordi vi ønsker at bidrage til mindre madspild. Her forvandler børn og voksne overskudsråvarer og rester til nye og lækre måltider.

 

Madspildsskoler

Arla Fonden

Hvert år støtter Arla, Arla Fonden med et tocifret millionbeløb. Det gør vi for at støtte Arla Fondens arbejde for børn og unges maddannelse, madglæde og bæredygtige madvaner. Arla Fonden driver en række madaktiviteter for skoleklasser, ikke mindst Madlejr® hvor to skoleklasser hver uge, hele året, bor og lærer at lave mad. 

Arla Fonden

Copenhagen Cooking

Kom og vær med når Arla d. 22-24. august slår teltdugen op og inviterer til pizza-workshop, hvor madentusiaster i alle aldre kan deltage og få fingre i dejen. 

Copenhagen Cooking

Folkemødet

I juni gik Arla og Arla Fonden, på dette års Folkemøde, sammen med Løgumkloster Højskole for at fremme kreativitet og engagement. 

Folkemødet