SOMMEROPSKRIFTER MED NYE KARTOFLER

I Arla er vi vilde med at lave mad sammen. Det kan være både sjovt og hyggeligt, og så giver det bedre madvaner for hele familien. Lige nu er vi vilde med nye danske kartofler – Her på siden kan I finde nemme opskrifter til lækre retter med nye kartofler. God fornøjelse.

NYE DANSKE KARTOFLER - Lækkert for hele familien

"Nye danske kartofler" er de første kartofler, der høstes i løbet af foråret og sommeren. Friske nye kartofler er en af vores familie-favoritter  om sommeren på grund af friskheden og den delikate smag. De er som regel tilgængelige fra maj til juli, så det er bare om at nyde dem, mens de er her!

NYE DANSKE KARTOFLER - Lækkert for hele familien

Kogetid og tips til nye kartofler

Kogetiden på nye danske kartofler varierer - men de skal ikke have lige så lang tid, som almindelige “store” kartofler. Så hold øje og prik til dem undervejs. Og HUSK rigeligt salt i dit kogevand - det skal faktisk smage ligeså salt som havvand. 

Kogetid og tips til nye kartofler

DE MÅ GERNE HAVE BID

Det er vigtigt at holde øje, så de ikke overkoges - kartoflerne må faktisk gerne have en lille smule bid. Det er ikke så lækkert at de smuldrer i din kartoffelsalat, smag til undervejs til de føles møre, men ikke for bløde.  

DE MÅ GERNE HAVE BID

Tips til din kartoffel-pizza

Husk altid creme fraiche under dine kartofler, og husk at tilføje smag til din creme fraiche (Citron, hvidløg, salt & pepper)

Tips til din kartoffel-pizza

#BEDREMADVANER

Madlavning med børn kan blive til oplevelser, der kan strække sig over hele dagen. Vores egen Britta Surland og hendes to børn støtter jer med how-to videoer og opskrifter, så både store og små kokke kan være med i køkkenet.

Du kan følge med på vores sociale medier, hvor vi løbende deler tips til en hverdag med mere grønt - og hvor alle uanset niveau kan være med.

MØD BRITTA

Hos Arla har vi et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation.

MØD BRITTA

Følg os på @arladk

Få endnu mere inspiration på Instagram.

Følg os på Instagram @arladk og få endnu mere inspiration til vinterferiehygge

Bedre madvaner til næste generation

I Arla synes vi, at vi har et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation.

Derfor er vi også glade for, at ca. 230.000 børn (og voksne) hvert eneste år vælger at deltage i vores forskellige initiativer, så vi sammen sikrer bedre madvaner overalt i Danmark.

Bedre madvaner | Arla