Arla Madløjer Efterår
ARLA® MADLØJER

Sjove aktiviteter til efterårsferien

Arlas Britta Surland inviterer hele familien med på inspirerende og sjove efterårs madløjer og viser, hvordan mad og madlavning med børn kan blive til oplevelser, der kan strække sig over hele dagen. Vi hjælper på vej med how-to videoer og opskrifter, så både store og små kokke kan være med i køkkenet.
Børn bager selv

Frida bager live

Se eller gense livebagning med Frida på 10 år - og bag selv med derhjemme. Find opskriften nedenfor, tryk på videoen og vær med, når Frida guider dit barn i køkkenet. Anbefales (næsten) uden hjælp fra forældre fra 9 år og op. Under 9 år, så er det godt at have mor eller far med i køkkenet.

Børn bager selv
How-to-video

MINI­PANDEKAGER

Lær at lave de populære minipandekager fra sociale medier – også kaldet ”pancake cereal”. Perfekt til en weekend i efteråret, da de kræver liiidt tålmodighed. Farv dem med spinat, kakao eller frugtfarve og server dem med mælk, yoghurt eller som topping på is. Klik på filmen og se hvordan.

minipandekager

Sådan laver du verdens pæneste græskar

Står den også på græskar og udskæring hjemme hos jer? Udskæring af græskar er en alletiders familieaktivitet - og så pynter det på verandaen eller uden for døren. Her er de bedste tips og tricks, som hjælper dig til det bedste resultat.

Arla Madløjer Halloween græskar
How-to-video

CHILI CON CARNE - LAVET OVER BÅL

Selvom kalenderen siger efterår, er madlavning over bål er en hyggelig aktivitet for hele familien, når vejret er godt. Britta giver her tips til, hvordan du laver mad over bål. Her laver hun chili con carne. Klik på filmen og se hvordan.

CHILI CON CARNE - LAVET OVER BÅL
How-to-video

HJEMMELAVET SMØR

Har du nogensinde prøvet at lave dit eget smør? Klik på filmen og se, hvor nemt det er. 

HJEMMELAVET SMØR

Bedre madvaner til næste generation

I Arla synes vi, at vi har et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation.

Derfor er vi også glade for, at op mod 300.000 børn (og voksne) hvert eneste år vælger at deltage i vores forskellige initiativer, så vi sammen sikrer bedre madvaner overalt i Danmark.

Bedre madvaner | Arla