ARLA® MADLØJER

Tænd op for lækker mad over bål

Mad over bål er både hyggeligt og lækkert. Det giver varme om vinteren og er en god udendørs aktivitet om sommeren. Du kan både lave klassikere som snobrød, men faktisk også lave morgenmad og lækre simreretter. Her på siden har vi samlet inspiration til sjove og smagfulde opskrifter på bålmad.

Kan man lave morgenmad på bål?

Hvis I har sovet i telt eller shelter, har I som altid brug for et godt morgenmåltid at starte dagen med. Og hvorfor ikke lave det over bål? Følg med, når Frida og Britta laver lækker morgenmad på bål, og find flere gode tips til at lave mad over åben ild.

Kan man lave morgenmad på bål?

Tips og tricks til snobrød

Snobrød kan smage og se ud på mange måder. Hvis du vil lære nye måder at lave det lækre bålbrød på, så tjek vores spændende snobrødshacks ud i videoen eller ved klikke på linket.

Tips og tricks til snobrød

Drønlækker pizza på grill

Hvem elsker ikke pizza? Det gør mange børn i hvert fald. Pizza er en god måde for børn at eksperimentere i køkkenet med forskellige ingredienser. Her kan I lære, hvordan I nemt laver drønlækre pizzaer på grill.

Drønlækker pizza på grill

Dejlig varm bålsuppe til kolde vinterdage

Suppe er en af de bedste spise at varme sig på om vinteren, men vidste du, at du ret nemt også kan lave den over bål? Se med, når Britta og hendes børn får selskab af bålekspert Jakob Nusbaum til en god gang bålsuppe, og klik på linket for at se opskriften.

Dejlig varm bålsuppe til kolde vinterdage

Chili con carne i bål-udgave

Chili con carne er altid lækkert, og det bliver ikke mindre lækkert af at blive lavet over bål. Arla’s madekspert Britta Surland og hendes søn Alfred giver her deres bud på en bål-udgave af chili con carne.

Chili con carne i bål-udgave

Nemme fladbrød over bål

Som et godt tilbehør til dine andre bålretter, kan du og børnene hurtigt og nemt også lave disse dejlige madbrød over bålet. Se med, når Britta og Alfred bager nemme madbrød, eller klik og se opskriften.

 
Nemme fladbrød over bål